tiistai 18. syyskuuta 2012

Syksy

Niinpä, se on taas täällä. Kohta on taas niin kaunista kun väri täyttää maan, kirkkaat ihanat väri. Mutta kolikolla on aina kääntöpuolensa, eli talvi on taas askeleen lähempänä. Mutta nautitaan tästä taas niin kauan kuin sitä kestää, itse ainaskin tykkään kontata polvet märkänä mättäällä.
 
Tänään tuli taas pitkästä aikaa käytyä muksun kanssa paikallisella Hamarin kalliolla, jotenkin se on vaan niin mukava paikka. Upeat näkymät ja paljon niitä märkiä mättäitä, sää tosin heitti juuri pilviseksi kun päästiin pelipaikalle.
 
Pakko oli käydä myös tänään hieman ostoksilla, raaskin tuhlata itseeni jopa huimat 40€ :D Ostin itselleni ulkoiluhousut jotta voi makailla paremmin, niin on mukavan lämmin vuori ja pitäisi kuulemma pitää tuulta, kosteutta jne. Yksi mikä pitäisi vielä tehdä niin voisi ehkä panostaa uusiin trekking kenkiin, tosin löysin joku kuukausi sitten terjouksesta yhdet kengät. Ärsyttää vaan niin perkeleesti ne vanhat trekking kengät, tai no vanhat ja vanhat. Ostin viime talven alussa itselleni Catmandoon 70€ kengät mitkä oli todella hyvät jalassa ja juuri sopivan lämpimät talvellakin, mutta mitä vielä.
 
Eivät perkele edes kestäneet sitä yhtä talvea, ihmettelin yksi kerta kun olin kalliolla märällä ja kylmällä ilmalla kun kummatkin sukat oli liti märät ja varpaat rupesi jäätymään. Kotona sitten huomasin että kummankin kengän pohjat keskeltä halki,  joopa joo ja hyvä Catmandoo. Kyllä rupesi suoraan sanottuna kyrpimään,70€ ja eikä kestäneet edes yhtä talvea.
 
Lähetin kyllä kahteen eri asiakaspalvelu osoitteeseen sähköpostia että mitä vittua, tosin tein sen ihan asiallisesti. Ei tullut vastausta kummastakaan, tai no vastaus tuli ja se oli seuraava " invalid E-mail Adress" tai jotain ????????????????
 
Koitin sitten seuraavaksi soittaa pariin eri numeroon, ei vastausta eikä vastaajaa. Eli en taida enää luottaa tuohon merkkiin, tosin voisi katsoa että pärjääkö noilla nykyisillä. Kyllä nekin jotain kosteuseristeitä lupasi ja olihan niilläkin hintaa 50€, ei vaan huvittais ruveta koko ajan ostelemaan uusia rensseleitä.
 
Tosin onhan se niin että jos maastoon haluat mennä nyt niin takuulla yllätyt, tai siis kannattaa olla kunnon vaatteet. Sitä on kuiteskin näin "aikuis" iällä ruvennut arvostamaan mukavuutta, ei viitsisi syksyn kosteudessa taikka pakkasessa palella vaan sen takia että ei ole pukeutunut asiallisesti.


Niin ja iso kiitos Digicamera.net sivustolle linkistä sivuillansa, ihmettelin kun oli tullut eilen yli 900kpl. vierailuja. Tänäänkin reilut 120kpl. DC.net sivustoon kannattaa tutustua jos aktiivista foorumia kaipaa, paljon käyttäjiä ja ovat todella aktiivisia.

Suosittelen

http://www.digicamera.net/keskus/index.php

 
 
Mutta joo, tälläistä tällä kertaa.
 
 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti