maanantai 10. syyskuuta 2012

Auringonnousuja

Nyyyyyh :(
Taas on se aika kun joutuu toteamaan että lomat olisi lusittu ja aika palata taas töihin, huomenna jatkuisi työt :(
Rupeaa se kesä muuteskin olemaan purkissa kun aamu pakkasiakin meinaa tulla, ei enää pitkä aika että auton ikkunoita joutuu skrapaamaan. Voihan Viddu, pakko se on myöntää se väistämätön tosi asia.
 
Mutta ei muutakaan tekemistä ollut illalla niin kaivoin kovalevyltä vanhoja kuvia ( ei siis ole uusiakaan kuvia), palasin mielessäni Greikkaan ja niin ihanaan Samarian rotkoon. Koitin kaivaa kauneutta joihinkin kuviin mitä on pari vuotta odottanut RAW muodossa koneella, oli niin haastava kuvaus aika silloin että en ollut vielä keksinyt miten lähden käsittelemään niitä. No jotain sain aikaisekse ja tässä muutama väännös auringonnoususta n.1200m. korkeudesta, oli se vaan upea hetki.
 
 
 
 




 
 


3 kommenttia:

  1. Vautsi! Miten olet saanut näistä näin selkeitä? Kuvasin itse alpeilla vuoristoja, ja niistä tuli sellaisia pliisuja! Käytätkö jotain suodinta?Mikä kamera? :) Toivottavasti ei haittaa kun kyselen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,saa kysellä ja mielellään vastailenkin parhaani mukaan. Nuo on otettu ihan halvalla ekalla "järkkärilläni" Nikon D3000:lla. Tarkkaa mielikuvaa ei ole käytinkö jotain suodinta, tosin mukana oli pyöröpolarisaatio filtteri ja ND400 filtteri. Tosin sellainen muistikuva on että käytin nokalla tuota ND400 filtteriä, asiaa tukee myös se nuo arvot. Eli f/5,6--1/250 ja ISO200. Olin noiden kuvien aikaan kyllä ihan raakile kuvailija mutta olen tyytyväinen kyllä matkan antiin, lähtisin uudestaan heti jos tilanne tulisi.

      Missä päin alpeilla kävit ja löytyykö kuvia jossain, kyllä se maailma näyttää erilaiselta ja upealta korkealta. Sitä tuntee oikein elävänsä tuollaisilla reissuilla, varsinkin jossain maailman katolla alpeilla :D


      Linkissä lisää kuvia reissusta jos kiinnostaa.
      http://jpp75.kuvat.fi/kuvat/All+the+best+of+the+rest/Kreikka-+Samarian+rotko/

      Poista
    2. Kiitos vastauksestasi! :)

      Ehkä se on myös ammattitaidosta kiinni, osaat kyllä kuvata! Itse harjoittelen kovasti, mutta jotenkin tuntuu, että en saa kuvista koskaan sellaisia kuin olisin halunnut...:)

      Blogissani tunnisteen : Ulkomailla pitäisi löytyä Alppi matkan kuvia.Siellä ei tosin ole kauheasti nuista vuoristoista, muutama :) Kävin Sionissa Sveitsissä ja Ranskan puolella!

      Käyn katsomassa ja kiinnostaa nähdä lisää, kiitos linkistä!

      Poista