sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Pitkä ja kivinen yö

Olo on tosiaan mitä on, sitä saa mitä tilaa :D

Meillä on tehtaalla menossa seisakki, eli meinaa että tehtaat on ajettu alas ja korjaillaa/huolletaan paikkoja. Nyt rupeaa homma olemaan jo loppusuoralla, osan porukan kanssa sovittiin että mennään syömään ja "muutamalla". Suurin osa porukasta tekee tämän takia nytten pelkkää päivää ja osa tekee sitten edelleen 12h. vuoroja, tai on siis vuorossa ja tekee siis neljä 12h. vuoroa ja on sitten kuusi päivää vapaalla. Itse satun onnekseni olemaan vuorossa ja ei siis tarvitse joka arkipäivä kärvistellä täällä, tosin nyt satuin juuri olemaan töissä ja jouduin lähtemään suoraan töistä tuonne syöminkiin.

Aluksi mentiin Porvoon keskustassa olevaan stakehouseen johon meillä oli varaus 22 henkilöllö, ruoka oli mitä oli eli eihän siitä edes nälkä lähtenyt. Pikkuinen kananpala ja sitten YKSI peruna mikä oli lohkottu neljään osaan, juupa juu. Ruokavalikoima oli muuteskin aika suppea ja piti valita neljästä eri ruuasta jotain, ymmärrän kyllä syyn mutta harmitti kun ei päästy vaikuttamaan siihen mitä sillä listalla on. Eli onhan se ymmärrettävää kun varataan pöytä 22 henkilölle, jos kaikki ottaisivat eri ruokia niin ei millään saataisi ruokia samaan aikaan pöytään.

Olisivat tosin voineet varatessa vaikkapa sanoa siitä taikka kysyneet että valitkaa listalta 4-5 ruokavaihtoehtoa ja ilmoittakaa etukäteen ne meille, nyt valokoima oli pieni ja huono. No meteliä riitti osalta porukalta hieman enemmän, nuoriso kun oli aloittanut illan jo hyvissä ajoin pleikkarin, NHL13:sta sekä alkoholin parissa. No nuorisolla tarkoitan n.25v. porukkaa vaikka enhän minä itsekkään ole vasta kuin hieman yli 30v. (37).

No ruuat tuli syötyä ja kukaan ei niihin oikein tyytyväisiä olleet, ensi kerralla mennään sitten suoraan Lehtimäen grillille :D

Baarissa meno jatkui ja viini virtasi, niin ja nähtiin sitä sentään paljasta persettäkin. Tosin se karvanen paljas perse kuului meidän seurueen miespuoliselle jäsenelle joka pyynnöstä paljasti "atleettiset rautaiset" pakaransa :D 

Ilta jatkui omalla kohdallani tuonne hieman yli kolmeen, kolmen jälkeen poistuttiin työkaverin kanssa grillin kautta taksilla kotia. Aamulla pitikin sitten herätä hieman ennen klo.11:sta, luvassa kun oli vanhimman likan synttärit. Olo oli kyllä vielä niin maan perkuleen tokkurainen ja uni olisi vielä maittanut, mutta ei voi mitään.

Eikun ylös ja kahvin keittoon, kupin kerkesi juoda kun tuli rouvalta jo pyyntö että viittisikö käydä kaupassa ostamassa lisää kermaa. Sanoin että kiitos ja ei kiitos, käy sä kaupassa niin mä siivoan hieman. Siinä touhutessa meni sitten pari tuntia kunnes rupesi vieraita tulemaan klo.14, vieraita tuli ja meni ja sinne niitä vielä jäikin kun piti lähteä taas 12h yövuoroon klo.18:20.

Hieman on sellainen olo että mitenköhän sitä tämänkin yön jaksaa, nyt kello on 20:32 ja vielä olisi edessä 10h ja 28min. Hoh hoijaa, voi olla että rupeaa silmät lupsimaan ennen kuin kello lyö 07:00


Tässä pari päivän takainen otos Haikon kartanon vieressä olevasta näköalakalliolta, auton voi jättää Haikon kartanon parkkipaikalle josta menee hieno kivipolku kallion huipulle. Matkaa on kyltin mukaan 500m, ylhäällä on pikkuinen torni, pöytä ja tuolit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti