keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Pitkästä aikaa

Pitkästä aikaa tuli taas kokeiltua potretin ottoa mukuloista, varmaan puoli vuotta mennytkin tässä jo edellisestä kerrasta. Youtuubin ihmeellisestä maailmasta idean sai kun selailin, siellä on muutama sivu jota tulee aina aika ajoin selailtua. Yläkerran aulasta rahtasin tyttöjen huoneeseen vanhan 60-luvun punaisen tuolin, sellaisen hieman isomman joka hieman kiikkuu. Yaustalle viritin mustan kankaan, joka pitäisi kyllä laittaa vaihtoon koska on hieman liian kuultava ja antaa ikävästi heijastuksia valosta.

Tuolin laitoin ikunan metrin päähän ikkunasta ja metrin päähän kankaasta, ikkunan ja tuolin väliin (hieman sivuun) laitoin softboxin. Sitten ei muuta kuin räpsimään ja tyytyväinen olen, varsinkin keskinmäisen tytön kuviin koska malli melkein uppoaa tuohon tuoliin, tuolin kangas on juuri mukavasti mirttynyt ja on täynnä nukkapalloja.

Tuli oikein into ja pitää ottaa lähiaikoina uudestaa, mutta nyt täytyy lähteä liikenteeseen. Edessä jokavuotinen  jännitysnäytelmä, eli auton katsastus. Se on kyllä aina yhtä jännää, meneekö vaiko eikö mene ja minkä lainen vikalista tulee. Se on vielä kyllä niin hävyttömän kallista, n.100€ perkele.

Mutta tässä jotain tuosta setistä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti