perjantai 4. tammikuuta 2013

Uusi vuosi

Taas alkoi uusi vuosi ja uudet kujeet, joulukoristeetkin on jo siivottu pois. Tänään alkoi vapaat taas ja töissä tuli taas tutkiskeltua tuota mainiota AdoramaTV YouTube sivustoa, tuli monta hyvää ideaa mitä voisi kokeilla. Sivu on mielestäni erittäin hyvä ja sieltä saa hyviä vinkkejä ja neuvoja, vieläpä todella hyvin neuvottuna.

Tänään tuli taas kokeiltua tuota 70-300 putkea ja sen ominaisuuksia, niin ja oikeastaan tänään huomasin kuinka kätevä tuo Canon 550D takanäyttö on kuvauksessa. Ennen en ole kameraa omistanut missä tuollainen on, siis en ole omistanut järkkäriä missä tuollainen takanäyttö on. Sehän on kerrassaan todella kätevä kun sen yhdistää manuaalitarkennukseen ja jalustaan, tuli oikein hyvä fiilis kun huomasi miten hyvin se toimii.

Mutta katsotaan mitä sitä nyt keksii tällä vapaalla, jos saisi kokeiltua taas jotain jänskää. Mutta toivottavasti kaikilla meni uusi vuosi hyvin ja turvallisesti, tässä tämän kertainen otos.

Eli koristeet pakattu pois ja enkeli toivottaa kaikille hyvää jatkoa.


Canon EOS 550D
Tamron AF 70-300mm f/4.5-5.6 Di LD 1:2 Macro
96.0 mm
f/4
1/160
ISO200

Kuva ottettu keittiön pitkällä pöydällä niin että kameran ja taustalla olevan jouluvalojen matka on noin 4m, asetelma siinä puolivälissä ja softboxvalo valaisee asetelmaa. Ennenkin kokeillutt tuota hienoa bokeh jutua niin että valoista tulee tuollaisia  palleroita, eli taustalla olevien valojen pitää olla tarpeeksi etäällä tarkennettavasta kohteesta.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti