keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Penkki

Ihanaa, taas alkoi kuuden päivän vapaa. Yövuoro meni tuonne klo.04 asti aikas pirteästi mutta sitten, sitten iski kyllä sellainen väsymys että oksat pois. Sänkyyn kun aamullla seitsemän jälkeen pääsin niin eti tarvinnut paljon unta houkutella, sängyssä odotti rouva ja meidän juniori Aida. Aida kun nukkuu vielä niin perhanan leveästi aina ja heittelee sitä jalkaansa, sen vieressä on aina niin ihana nukkua kylki kyljessä kiinni :D

Viime viikolla vihdoinkin kyllästyin tuohon PlusTV palveluun ja tilasin Canal Anal Digital palvelun, Maanantaina hain paketin postista ja täsään soitin asentajalle. Tulee huomenna asentamaan lautaset ja muut, ärsyttää vaan välillä kun jotain haluaisi katsoa ja ei. Ei tule sitten mitään telkkarista, no nyt on ainaskin kanavia tarpeeksi.

Tässä vielä kuvia tuosta edellisen kameran ulkoilutuspäivän setistä, muutama on vielä koneella käymättä läpi joten pikku hiljaa näitä pudottelen. Pitkästä aikaa päätin kokeilla tuota hieman Tilt Shift henkistä käsittelyä, käsittelyn tein ihan vain käsin Photarilla ja vedin tämän hieman sellaiseksi tummemman puoleiseksi. Ettei ainaskaan jää taas liian kirkkaaksi kun olen palautteen perusteella että näytön säädöt on hieman persiillään, se perkuleen kalibrointilaite pitäisi hommata.

Jos jollain on sellainen ja osaisi suositella jotakin merkkiä/laitetta niin saa kertoa, eli millainen laite kannattaisi hommata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti