maanantai 21. tammikuuta 2013

Valaistuminen

Vihdoinkin, voihdoinkin se aurinko on löytänyt meidät. Mutta....harmikseni olen ollut koko viikonlopun 12h töissä ja vieläkin olisi tämä ja ensi yö jäljellä. Täytyy vain nyt toivoa että säät jatkuisi suotuisena vielä  jonkin aikaa, no tosin tänään ennen yövuoroa tuli käytyä vajaa pari tuntia ulkoilemassa kameran kanssa.

Tosin en ehtinyt juuri kuvia käydä läpi koneella kuin muutaman, sitten pitikin jo ruveta syömään ja valmistautua töihin lähtöön.

Kotona rouva plärää läpi innoissaan kaiken maailman lomamatkoja ensi kesäksi, ensin valittiin jo Turkin matka mutta sitten tuli siihen muutos. Sitten se innostui Egyptin matkasta kun meinattiin että yksi tuttavaperhe lähtisi mukaan, itsekkin innostuin Egyptistä aluksi kunnes. Asiaa mietittyäni ja tutkittuani tulin täysin toisiin ajatuksiin.

Paikassa on kyllä todella upea hotelli, all inclusive, isot altaat, meri lähellä, muksuille liukumäkiä altailla, bussi kuskaa viereiseen aivan perkeleen isoon uima-allashelvettiin monta kertaa päivässa ja se kuuluu siis all inclusive piiriin.

Mutta, itse olen aina lomilla tottunut ja tykkään tutustua alueeseen. Meillä on ollut aina tapana että rouva menee joskus puolenpäivän jälkeen pitkälleen muksujen kanssa että ne jaksaa illalla ja pääsee muuteskin pois auringosta hetkeksi. Niin olen siis tällä väliin aina lähtenyt kävelemään ja tutkimaan aluetta, samalla kuvaillen paikallista menoa.

Joten taas tuolla Egyptissä ei sellainen kuulemma onnistu, pitää pysyä vaan siinä valtavan kokoisella hotellialueella. En mä kyllä jaksa viikkoa maata samassa paikassa, joten.... Täytyy nyt katsoa mihin päädytään, sen verran on eroja hinnoissa kun kaksi aikuista ja kolme muksua lähtee aurinkoon. Monet hotellit tarjoaa kahta eri huonetta ja kas kas, hinta pomppaa taivaisiin.

Nytkin rouva kävi matkamessuilla katsastamassa josko jotain läytyisi, paskat. Ei sitten mitään, se ei saanut yhtäkään kunnollista tarjousta vaan kaikki sanoivat messuilla että jättäkää yksi muksu kotia taikka ottakaa kaksi huonetta. Jättäkää yksi muksu kotia, eli pitäisikö sanoa jollekkin neideistä että vetäkää pitkää tikkua kuka jää kotia :D

Mutta siis, eli Turkki, Kreeta, Egypti???





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti