sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Girl just wanna have fun

Rankkaa tämä uiminen, tai jos sitä uimiseksi voi kutsua kun olin lasten kanssa tänään uimassa pari tuntia. Kummasti se vedessä riuhuminen voimia verottaa, asiaa ei tosin auta kun pitää hyppiä, pomppia, laskea mäkeä ja kannella niitä uidessa :D

Muuta fiksua ei sitten tänään ole tullut tehtyäkkään, olla möllöteltyä ja vanhin likka edelleen käuheassa räkätaudissa.

Eilen tosin tuli pitkästä aikaa vedettyä pikainen potretti sessio, sellaisella helpolla ja nopealla setupilla. Eli taustana käytin isoa heijastinta, päävalona softboxi ja salama. Tarkoitus oli hakea sellaista high key light setuppia, sellaista jossa valoa on enemmän kuin laki sallii. Muutama hyvä perus otos tuli, tosin parhaat tuli niistä pelleillään kameran edessä kuvista.

Oli tänään myös puhetta jos keskinmäinen muksu lähtis jollekkin itsepuolustus kurssille, se kun on sellainen atleetti ja tykkää vähän rajummasta menosta. Meinattiin jos sen laittais brassi jujutsun alkeiskurssille, sen kummisetä on siinä aika taitava. Sillä on oma sali tuolla Malmilla Helsingissa ja pari kertaa on ollut Brasiliassa käydyissä MM kisoissa mitaleillakin.



..............................................................................................................


Girl jus wanna have FUN

Canon EOS 550D
50mm f/1,8
 

ISO200
1/250
f/2,8
50mm




ISO100
1/250
f/2,5
50mm

 


ISO100
1/160
f/2,8
50mm




ISO400
1/160
f/3,2
50mm


2 kommenttia:

  1. Olipas kiva setti! Hymy tuli väkisin kasvoille näitä katsellessa eli näissä oli tavoitettu juuri sitä mitä kuvaajan tuleekin aina hakea! Hyvä Jukka!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Timppa.
    Mukava kuulla että tykkäsit, itselläkin oli ihan hauskaa. Tosin nää kolme ekaa oli niitä sivuotoksia mistä tulikin sitten setin parhaat, mutta kaikki lasketaan. Ekaa kertaa kokeilin tuota High light mita lie tyyliä, täytyy kokeilla uudestaan joskus taas.

    Jukka

    VastaaPoista