maanantai 4. helmikuuta 2013

Gangster

Melkein pari tuntia tuli tänään metsästettyä keskimmäiselle tytölle luistimia, mutta turhaan. Porvoon kaikki kaupat tuli kierrettyä mutta ei ole kokoa 38, mutta sitten luistimet köytyivätkin lähempää kuin luulinkaan, omasta kellarista löytyi naisten kaunoluistimet kokoa 38 :)

Pitkästä aikaa tuli otettua sairaslomaakin, kuuden päivän vapaan jälkeen kävin viime tiistaina puolikuntoisena töissä yhden päivän ja sitten. Samana iltana jo sitten lämpö nousi sen verran että kävin terkkarissa ottamassa sen tokan aamun vapaaksi, mutta hoitaja käski pysyä kotona koko kierron ja näin ollen menekin töihin vasta perjantaina. Juuri kun muu perhe tervehtyi niin itselle tuli tuo onneksi vain pieni sairastuminen, itsellä kun yleensä rairastuminen meinaa sitä että 40 kuumetta ja haudanpartaalla.

Sunnuntaina kävin muksujen kanssa katsomassa leffassa sen Viisi legendaa, oli taas yllättävän hyvin tehty piirretty ja juonikin oli ihan hyvä. Muutama kohta oli aikas pelottava ja juniorikin tuli sitten syliin katsomaan, mutta tosin onneksi vain loppumetreillä.

Tänään kävin keskinmäisen kanssa treenaamassa luistelua kun niillä on sitä huomenna koulussa, harjoitusta kyllä vaati kun ei meinannut pystyssä pysyä. Itsekkään en ole mikään himo luistelija joten se on jäänyt aina vähän retuperälle, pitäisi olla vaan aktiivisempi.

Mutta pari päivää sitten tuli itsestä otettua muutama potretti, idean kuvaan sain tuolta Kameralaukun keskustelufoorumilta. Yksi Juke siellä oli ottanut itsestään gangsteri kuvia, joten päätin kokeilla saman tyylisä otoksia. Tosin itsellä ne tuntuivat menevän hieman tuonne Blues Brothers puolelle, mutta ihan yes homma oli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti