sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Pyörä

Kroppaa huutaa leipää, kolattua pihatiet puhtaaksi lumesta ja sen jälkeen autoin muksuja tekemään lumilinnaa, Nyt on vatsa täynnä hyvää tuokaa ja rupean valmistautumaan yövuoroon, vielä olisi tämä ja ensi yö ja sitten pääsee parin viikon vapaalle. Vapaalla pitäisi lähteä sinne Ruotiin ja tänään myös puhuttiin jos lähettäisiin myös käymään Turussa ja Muumumaailmassa.

Vanhin tyttö lähtee hiihtoloma viikolla taas parin päivän leirille, eli sillä välin käytäin siellä Turussa. Turussa oltaisiin to-la yö siskon luona yötä kun ne nyt on palannut Norjasta takaisin kymmenen vuoden reissaamisen jälkeen, siitä mentäisiin sitten sinne Muumimaailmaan ja tultaisiin takaisin kotia.

Kerran aikaisemminkin ollaan siellä käyty ja oli ihan mukava paikka, nuorin ei tosin siitä mitään muista ja se sitä sanoikin että tonne olisi kiva päästä.

Mutta kädet on löysänä vielä joten täytyy lopettaa kirjoittaminen :D

Tässä vielä niitä koneen siivouksen jälkeen löytyneitä kuvia, ennoin sille tosin päivityksen. Aikaisemminkin olen julkaissut samasta paikasta otettuja kuvia, mutta yksi taisi olla eri vuodenaikaan ja toinen muuten vaan erilainen. Annoin kuvalle muuteskin hieman syvyysvaikutusta lisää, blurrasin hieman yläosan kattoa ja alaosan katua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti