lauantai 23. helmikuuta 2013

Olo:saamaton.

On ollut kyllä harvinaisen köyhä kameraviikko, ei ole tullu juuri niitä kuvia otettua. Tänäänkin ikkunasta ulos katselin että pitäisikö lähteä ulkoiluttamaan kameraa, mutta en sitten lähtenyt. Ainoat kuviin liittyvät jutut on siinä että kaivellut vanhoja otoksia ulkoiselta kovolta, parille vanhalle kuvalle annoin päivityksen ja siihen jäi.

Tänään vanhin likka tuli parin päivän mittaiselta leiriltä, hain sen kaupungista terveenä ja kotia kun päästiin niin valitti kipeyttä. Kotona se sitten heitti laatat ja meni nukkumaan, just äsken rouva tuli leffasta ja herätti sen sohvalta omaan sänkyyn nukkumaan. Kumpa olisi vain jokin hetkellinen juttu kun huomenna olisi ne nuorimmaisen muksun synttärijuhlat, no onneksi se on vaikuttanut muuten terveeltä. 

Elikkäs nyt kekkerit olisi huomenna ja tarjoiluna vaimon vääntämää Abgry Birds kakkua, TexMex voileipäkakkua, sen jotain omatekemiä mitä lie tikun päässä olevia tikkarin näköisiä makeisia. Kaikkea se kyllä osaa vääntää, pitäisikö laittaa omat sivu ainoastaan sen leivonnaisista tänne :D

Mutta siinä kaikki olennainen taas tällä kertaa, eli ei mitään kummenpaa ole tapahtunut. Uusi lukijakin näköjään tullut sivulle, eli Miia M on tullut seuraajaksi. Toivottavasti viihdyt ja jos tulee kysyttävää niin kysy pois, sivulla kävväisten rajapyykissä meni äsken 14 000 rikki muuten. Joten jippii.

Tässä vanha otos eräästä lahonneesta laiturista parin vuoden takaa, tänä vuonna se on jo melkein kokonaan hajonnut ja uponnut veteen. Olen sen elämää nyt parina vuonna seurannut, katsotaan kesällä että onkos enää mitään kuvattavaa.

Kuva otettu keskellä päivää ND400 suotimen läpi, niin ja kuvan olen väreissä julkaissut varmaan ennenkin.



ISO100
f/22
8sek.


2 kommenttia:

  1. Kiitos vaan tervetulo toivotuksesta,ei mulla kysyttävää ole mut voisit tehdä postauksen missä esittelisit kuvausvälineesi ja perustelisit miks joku juttu on hyvä/huono. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terve Miia, kyllähän se onnistuu. Menee kyllä ensi viikolle kunnes saan taas työt tehtyä ja päästyä vapaalle, vielä olisi kolme 12h. päivää jäljellä.

      Mutta jos tulee jotain asiaa tai ihan vaan muuta mieleen niin kysy vaan, mukava huomata että jotain elämää täälläkin on.

      Poista