keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kotona

Kotona taas ja yhden yön levänneenä, vihdoinkin. Kyllä noista risteilyistä on aina se lepo kaukana, koko aika tuntuu että mennään ja pitää katsoa kaiken maailman esityksiä yö myöhään. Eihän siinä mitään jos saisi vielä sitten sen jälkeen nukkuakkin hyvin, mutta kun ei. Pitää herätä hyvissä ajoin aamiaiselle seisovaan pöytään, sitten taas mennään. 

Itse ruotsissa oli kyllä hyvät säät onneksi, siellä täällä lunta ja keli siinä nollan tienoilla. Suunnitelmat meni siellä päässä hieman uuteen uskoon kun se lelupaikka olikin maanantaisin kiinni, kuten kuulemma suurin osa paikoista maanantaisin. No onneksi oli muitakin suunnitelmia joten aika meni kaupungilla kauppoja kierreskellessä, muksuille pari Monsterhigh nuket mitä ei kuulemma vielä Suomessa ole. Sitten joku muu nukke ja vielä vähän vaatteita muksuille, ostin tosin itsellenikin farkut sieltä joten en ihan ilman jäänyt.

Kävi muuteskin hyvä sattuma kun vaimon serkku sattui samalle risteilylle, joten oli mies toinen mieskin seurueessa ja muksuille oli seuraa toisistaan laivalla. Satuttiin vieläpä menemään samaan kauppakeskukseenkin jossa sitten vanhin likka pyöri niiden vanhimman kanssa, hieman kyllä arvellutti kun ne siellä kielitaidottomina itsekseen pyörivät. Mutta onneksi on kännykän, pakkohan niille on tossa 12v. iässä muuteskin vähän luottoa antaa.

Taivaan kiitos jätettiin auto suoraan sinne Olympiaterminaalin parkkiin maan alle, minuutti kävelyä maanpäälle ja on terminaalissa. Autokin on lämpimässä ja vartioidussa hallissa, hintaa vajaa 60€ ja kyllä jalat matkan jälkeen kiittää.

............................................................................................................


Tunnelbanastation









 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti