sunnuntai 19. elokuuta 2012

Ulkopuolinen

Tänään oli sellainen ulkopuolisen fiilis kun olin kuvailemassa, tai meinaan kun katsoi maailmaa kameran läpi. Oli muutenkin hyvä fiilis kun nappia painoi kamerasta, just sellainen fiilis että WAU.

Varsinkin kun olin tuossa Porvoonjoen varrella siinä vanhankaupungin vastarannalla, sää oli upea muutamasta sadetta ennakoivasta pilvestä  ja aurinko paistoi upeasti. Siinä aivan rannassa pienessä montussa rantaa kuvailin, kunnes kuin aivan tyhjästä taivas repesi ja vettä alkoi tulla aivan kaatamalla. Eka ajatus oli että jos autolle juoksen niin olen sitten todella märkä ja kun vielä kamerakin oli kädessä, ei muuta kuin lähimmän puun alle.

Onneksi se oli sen verran tiheä ja iso puu että ei ihan sentään kaikkia laskenut läpi vaikka osa tulikin, olin tosin jo siinä kymmenen metrin matkalla kastunut märäksi. Siihen jäin sitten nojailemaan ja katselemaan "paniikissa" juoksevia ihmisä, kunnes....... Jäin tuijottamaan yhtä pariskuntaa, he vain seisoivat sateenvarjon alla rauhassa toisiinsa kietoituneena. Ei muuta kuin äkkiä kuivaamaan kameran lasia ja koittamaan saada säädöt kohdilleen, äsken paistoi aurinko kirkkaana ja nyt tulee vettä kuin esterin perseestä :D

 Harmikseni jäi se suudelma kohta kuvaamatta minkä näin mutta onneksi kerkisin muutaman ottaa, tuli just sellainen fiilis että jos tää meni pipariksi niin kamera lentää Porvoonjokeen ;D

No Onneksi onnistui, ainaskin omasta mielestä.

Sateen tauottua menin viereiselle laiturille kuvailemaan, no eiköhän siihen tuleva hääpari änkeä sitten ottelemaan potrettejaan. Pahoittelivat kyllä kovasti kun änkesivät mun apajille, kohteliaasti sanoin että menkääpi vain. No se niiden kuvaaja oli taas joku niiden kaveri jolla sattui olemaan "järkkäri", kundi räpsi sarjatulella kuvia ja morsian änkesi väkisin aina välillä katselemaan kameran takaa kuvia. Joo Joo hyvä mutta pitäiskö tehdä näin ja näin ja ottaa vaan tästä vyötärön kohdilta, sääliksi käy kundia. No tilanne rauhottui kun siihen tuli sulhanen ja joku kaasoista, tosin se punahameinen kaasokin rupesi siinä sitten räpsimään kuvia. Toinen kaaso tai mikä lie siinä sivussa seurasi kultaisessa mekossaa tilannetta, päätin siinä sitten siirtyä ylemmäksi sillalle.

Sillalle päästyäni he  siellä alhaalla kuvailivat, oli ihan hauska seurailla sivusta tilannetta. Tuli mieleen ne Youtubin videot kun porukka putoilee laiturilta jorpakkoon, iahn oli meininki sellaista.
Mutta kaiketi ne pääsivät kuivina loppuun.


Tässä tuo maaginen hetki kun itse halaan puuta pysyäkseni kuivana, toisen halailevat toisiaan ja pysyvät niin kuinina

Gentleman


I wish....that i am nex



One more step





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti