keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kerttu ja koira

Hohhoijaa, laiskaksi vetää. Pihatyöt pitää kiireellisenä taas ja ei kerkiä kuvailemaan, jotenkin tosin ei ole tullut kuvailtua mitään julkaisukelpoista. Tai no ei voi oikeastaan sanoa noin vaan tullut lähinnä otettua sellaista perhealbumi otoksia, ei ole oikeastaan tehnyt mielikään kuvata mitään taiteellista. Varmaan jokin suvantovaihe menossa, ideat loppu vaiko mikä lie.

Joo tosiaan on taas tullut pihaa siivottua ja kaatopaikalla ravattua, just sain mullan levitettyä pihalle ja sitten pitäisi vielä hakea nurmikon siemeniä. Tosin sitä ennen pitäisi lainata taikka käydä ostamassa tamppari että saisi mulla paineltua, eli urakkaa riittää. Tuli käytyä naapurissakin lapioitua talkoissa useampi tunti kun heillä on hieman isompi urakka talon kanssa, sattui vaan saamarin moinen helle joten kuuma tuli. Siitä sitten tuli lähdettyä käymään kaverin tupareissa, autolla tosin. Sieltä kun palasin niin huomasin että naapurin isäntä ja yksi toinen naapuri vielä telineitä rakensivat että saa talon tiiliverhoilun pudotettua. Telineet kun saatiin pystyyn niin sitten tuli korkattua olut jos toinenkin, tuli sitten myös tyhjennettyä yksi pullo konjakkiakin ja aamuyöhönhän se sitten meni. Huomasi kyllä seuraavana aamuna että jotain oli tullut otettua, ei ole tässä iässä enää niin helppoa tuo "palautuminen".

Tosin saattaa johtua harjoittelun puutteestakin, ekan lapsen synnyttyä on ollut aika hiljaista tuon kuningasjuoman kanssa. Vuoden nautinnot voi kevyesti laskea yhden käsen sormilla, aikansa kutakin ja eipä tee edes nykyään mieli lähteä rilluttelemaan. Päivällä tuli sitten lähdettyä rannalle uimaan perheen kanssa, siitähän se rupesikin sitten jo elämä voittamaan.

No tuli sillä Kuopion reissulla otettua muutama kuva ystävän koirasta ja heidän tyttärestän Kertusta, palkaksi sovittiin kuukauden päästä lähdettävälle Kyproksen reissulle että maksavat pari olutta. Myin itseni halvalla taas, tosin tässä vaiheessa "uraa" sitä vielä ihan mielellään ottaa näitä tuutko kylään ja otatkos kameran mukaan??  Niin ja voisitkos samalla ottaa pari kuvaa:D

Jokainen varmaan on huomannut saman asian taikka saanut saman laisia pyyntöjä, mutta tosiaan itse otan sen vielä mukavana kuuniana että kelpaa.

Mutta tässä yksi niistä otoksista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti