torstai 16. elokuuta 2012

Kuivaa

Jaahas, menin sitten deletoimaan koko jutun pois. Kyllä mä olen taitava, onneksi ei ollut mitään oleellista asiaa eikä mitään novellia kirjoitettuna.

Tässä vielä siltä viime viikonlopun pyäräilyretkeltä muutama otos, näitä tulee pikku hiljaa ripoteltua kun kerkiää. Tulee aina vähän sykleissä nämä meikäläisen jutut, välillä hieman enemmän ja välillä tälläistä liirum laarun jutskaa. No jos ei mitään oleellista ole niin minkäs sille voi, tosin jos vetää samalla linjalla kuin se enkili jutun kirjoittaja niin voi aina soveltaa. Kymmen päivän päästä alkaa loman toinen osio ja sitten pääsee vapaalle, nythän tosin tuli tämä taka kesä niin ei haittaa täälläkään olla. Muutama aamuna kun töihin lähtenyt hieman klo. kuuden jälkeen aamulla niin on ollut vain +3c, tosin päivällä onkin sitten jo reilut 20c joten koita siinä nyt sitten pukeutua fiksusti.

Kroppa huutaa pikkaisen väsymystä kun aamulla tuli klo.07 aikaa kotia 12h. yövuorosta ja piti herätä jo klo.12, piti lähteä heittämään rouva töihin. Mutta joo, tässä on kaunista ja karua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti