maanantai 13. elokuuta 2012

Taas se alkaa

Taas se alkaa, lasten koulu ja sinne kuskaaminen.

Vanhin tyttö lähtee jo kuudennelle luokalle joten se menee ja tulee, tosin aika ajoin se on vähän laiskimus niin joutuu persiille potkimaan että se kerkiää kouluun ajoissa. Kyllähän se tosin näin kesällä menee fillarilla hyvin kouluun, mutta sitten taas kun tulee loskat ja lumet niin on vähän ikävä matka. No onneksi siihen on vielä tovi, isi/äiti.....heittäkää mut autolla. Huono juttu kun tästä kohtaa ei mene busseja kuin Helsinkiin niin ei paljon nekään lohduta, tosin seiskalla se vaihtaa samaan kouluun kuin huomenna aloittava keskinmäinen koululainen.

Keskinmäinen tyttö aloitta joo huomenna koulun tuossa hieman lähempänä olevassa Albert Edefeltin koulussa, koulu on melkein uusi ja tuossa hieman lähempänä. Mutta saattaahan sitä pitää eli tulee sitten siinä samalla vedettyä aamujumppa, äkkiähän se matkan oppii joten saa sitten kävellä joskus yksin.

Taitää äiskää jännittää enemmän kuin tyttöä, tyttö ainaskin on innoissaan pakannut repun valmiiksi. Tästä se taas lähtee, lohduttaa että ei ole kuin 11 vuotta niin kaikilla on peruskoulut suoritettu ;D

Nuorin aloitti jo tänää kerhon, se ei ole tosin maanantaisin ja tiistaisin neljä tuntia. Mutta, kyllähän ne kerkiää kerhoissa ja kouluissa käydä. Ensi vuonna eskariin ja sitten kouluun, kyllä se aika rientää.


Tuli viime lauantaina käytyä kävelyttämässä kameraa, tai no pyöräilemässä ympäriinsä. On se vaan niin paljon helpompaa kuin autolla, voi heittää pyörän parkkiin mihin haluaa ja samalla läski liikettä ( jota siis riittää). Eniten meni aikaa kun Porvoon joen rannassa ja vanhassa kaupungissa vain nautiskeli lämmöstä ja katseli ohimeneviä turisteja, joita oli yllättävän paljon tällä kertaa.

Neljä tuntia kuuntelin napeista musiikkia ja ajelin ympäriinsä, istuskelin siellä täällä ja nautin siitä että mihinkään ei ollut kiire. Yleensä kun liikkeelle pääsee niin on just pari tuntia aikaa ja tulee sitten kiire, nyt ei ollut mitään hoppua vaan istuskelin ja katselin ihmisten menoa =)

Kotona huomasin että perkules, minussa asuu pieni kommunisti ;D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti