tiistai 8. lokakuuta 2013

Photowalks Helsinki II

Harmittavasti en päässyt kesällä tuohon ekaan kävelyyn työkiireiden takia mutta nyt pääsin, ja onneksi pääsin koska oli oikein mukavaa. Kyseessähän on tapahtuma johon jokainen sukupuoleen, kansalaisuuteen taikka ikään riippumatta voi osallistua, tarkoitus oli vain kävellä ennalta määrätty reitti ja mennä sen jälkeen syömään jos haluaa.

Pääasiallinen tarkoitus on saada kuvaamisesta kiinnostuneet ihmiset yhteen ja pitää hauskaa, tavata muita saman henkisiä ihmisiä ja jutella vapaasti. Nyt mukana oli varmaan yli 40 henkilöä ja mukana oli naisia, miehiä, äitiä lapsien kanssa, yksi koiransa kanssa ja todella paljon ulkomaalaisiakin.


Osallistuminen ei siis maksa mitään muuta kuin sen että tulee lähöpaikalle, edes kamerakaan ei ole täysin välttämätön ( tosin on se suotavaa) vaan osalla oli vain puhelin millä kuvasivat.

Ensi kerralla kun järjestetään niin koitan kyllä päästä jälleen mukaan, oli sen verran mukavaa kun säätkin suosi vaikka näytti aikas heikolta yhdessä vaiheessa.

Melkein hävetti kun olen asunut suurimman osan elämästäni Helsingissä ja vuosikausia on pitänyt nytkin rouvan kanssa käydä kasvitieteellisessä puutarhassa, not nyt tämän tapahtuman yhteydessä sinnekkin  sitten vihdoin ja viimein pääsin :D

Iso kiitos järjestäjille, nähdään toivottavasti ensi kerralla.

Alla joitain omia onnistuneita otoksia tapahtumasta.



Vanhat herrat olivat jälleen pelaamassa shakkia Hesperianpuistossa.

 Eräs ulkomaalainen äiti oli  pikkutyttö kanssa mukana kävelyssä.

 Tämä mies asuu asui sattumoisin muutaman vuoden siskoni naapurirapussa jokusen vuoden.

Fisukokeiluja ruuhkassa.


 Lisää kalastelua Hakaniemen Pitkänsillan luona.

 Nuorimies tarttui matkaan stadikan nurkalta, kysyi että mikäs kävely teillä on. Kerrottiin että mikä meininki ja poika lähti matkaan seuraksi, kuvaili puhelimellaan sitten siinä sivussa.

 Tässä tämä jo aikaisemmin mainittu rouva ja hänen neitinsä.



 "linnunlaulun" tönö kuvattu Kasvitieteellisen puutarhan suunnasta.

 Hieno hattu.

 Kasvitieteellinen puutarha.


Jollain ei jälkoja palele, mies tuli jostain ja käveli siinä Kasvitieteellisen muurilla ja poistui portista ulos??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti