torstai 10. lokakuuta 2013

klo.09:25

Pari päivää sitten kun aamulla heräilinm, availin verhot ka katselin ikkunasta ulos. Mitä näinkään, kunnon sumuhan se siellä oli. No sitten alkoi taas se aamuinen rutiini, eli vanhin likka ekana ylös koska sillä oli kasin aamu kouluun, niin ja sen takia koska se on siinä iässä että ei se suoraan sängystä kouluun lähde vaan vaatii aina reilun tunnin valmistelut.

Seuraavaksi ylös sitten juniori koska sen eskari taxi tulee hakemaan sen klo.08:20, se pääsee taxilla koska ne siirsi sen homeongelman takia huitsin helkuttiin eskariin.

Keskimmäinen muksu menee joka aamu kouluun klo.09:15, joten heitin sen autolla kouluun kun ajattelin lähteä ottamaan muutaman sumukuvan mikäli sitä vielä on. No aikas heikolta se rupesi paikka paikoin näyttämään mutta ajattelin että veden ääressä sitä vielä olisi, enkä ollut väärässä vaan upea haalea valo yhdistettynä syksyn väreihin ja vielä upeampaan sumuun.

Montaa kuvaa ei tarvinnut Porvoonjoen varressa ottaa kun ymmärsin lopettaa, tuli fiilis että nyt tais tärpätä. Eli ei muuta kuin aamukahvin keittoon kotia ja kone auki, kuppi kahvia käteen ja katselemaan aamun otoksia. Siinä se oli, Autumn Misty morning 09:25am.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti