maanantai 21. lokakuuta 2013

Doggy Style

Aaaaarg, made in Korkea Jännitys. Talvi on tas ovella ja sitä ei voi estää, onneksi on vielä kauniita syksyisiä päiviä edessä kuten tänään. Pihakin on vihdoin siivottu ja haravoitu talven varalta, ei tarvitse sitten ensi keväänä haistella mätäneviä omenoita ja lehtiä lumen alta.

Viikko sitten kävin työterveyshuollossa näyttämässä itseäni kun ei flunna meinannut lähteä pois, no diaknoosi oli että erittäin raju flunssa ja poskionteloiden tulehdus. Ottivat sitten samalla verikokeet ja  sydänfilmin kun rouva illalla havaitsi mun sydämmen lyövän hieman oudossa tahdissa, laite näytti että hieman tulee outoa rytmiä mutta ei haittaa kun en sitä edes itse huomaa. 

Sitä hieman kyllä aavistelinkin kun meinasi nuppi turvota taas, pari päivää sairaslomaa jolla heltisi ensimmäinen aamuvuoro pois töistä. Lääkkeitä määräsivät ison kasan ja porkivat pihalle, onneksi kuulun työpaikan sairaskassaan joka korvaa melkein kaiken mitä tarvitaan elossa pysymiseen.

Tuli jotain nenäsuihketta jota pitää pari kertaa suikaista nenään päivässä ja sen lisäksi jokin keuhkoja parantava kiekko josta imaistaan jokusen kertaa päivässä. Lääkkeeksi annettiin perus antibiootti kuuri ja jokin muu lääke, no nyt kun viikon on niitä kohta popsinut ja suihkinut niin olo on jo ihan ok.

Hengitys on vielä vähän raskasta ja korisee sekä nenä vuotaa mutta muuten ihan  passeli, jaksaa jo lenkittää koiraa ja ulkoillakkin ihan hyvin.

Tänään käytiin rouvan kanssa Sondbyn soramontuilla täällä porvoossa heittämässä vajaan 10km. kävelylenkki Paavo koiran kanssa ja heiteltiin sille lelua, hauvelikin oli niin innoissaan taas kun sai vapaana temmeltää muuallakin kuin kotipihalla. Oli hauska huomata kuinka tottelevainen se oli vapaana taas, käveli vieressä ja totteli muuteskin todella hyvin, remmin perässhän se on sellainen tauno välillä. Eli tuntuu poikkoilevan minne sattuu ja hieman vetää, mutta vapaana on kuin eri koira.


Kaikki kuvat otettu
Canon EOS 550D + Canon ef 85/1,8 USM



 Tässä ollaan kotipihalla leikkimässä uudella lelulla, harmittavasti kotitalon ympäristö on mitä on joten taustaan ei aina voi vaikuttaa.
 ISO400 - f/3,5 - 1/2000s


Mä olen villi ja vapaa, korvat on kuin Dumbolla :D
ISO100 - f/2,8 - 1/1000s 
 

 ISO100 - f/2,8 - 1/1000s


 Aakeeta ja laakeeta soramontulla, on tilaa heitellä lelua.


Soramontun ympärille istutettu hieman kasvustoa.
ISO200 - f/3,2 - 1/1600s


Sieltä tulee rouva ja Paavo lenkin päätepisteelle.

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa aika lepposalta kaverilta tämä Paavo "Baskervillen koira".

    VastaaPoista
  2. Kyllä Paavo on leppoisa kaveri joka tottelee hienosti ja tulee hienosti toimeen ihmisten kanssa, muut tuntemattomat koirat ovatkin sitten asia erikseen. Paavon kun näkee jonkun tuntemattoman koiran niin se muuttuu hieman yliaktiiviseksi ja haluaa tehdä tuttavuutta hieman liikaa, enkä nyt tarkoita että pahalla vaan ihan hyvällä :)

    Paavon edellinen omistaja asui keskellä ei mitään metsässä ja tuntuu että sai mennä vapaana miten sattuu, ollaan huomattu vain että se kävelee hienosti vierellä ja tottelee paljon paremmin kun se on vapaana, sitten kun laittaa hihnan kaulaan niin se haistelee, puokkoilee, haluaa kävellä pari metriä edessä.

    Mutta kiltti kuin lammas ja mukavaa metsä seuraa.

    VastaaPoista