lauantai 29. kesäkuuta 2013

Bye Bye Spider

Eilen kun lähdin ajelemaan kohti Lahtea hakemaan tyttöä juna-asemalta ihmettelin matkalla kun jalka tuntui hieman aralta, unohdin asian ja tänään kun katsoin sitä niin oli jalka polven ja pohkeen kohdalta aivan kuuma ja punainen. Näytin rouvalle ja se sanoi heti että siinä on ruusu, ajattelin että perkele sen kerran kun saan kukkia niin sekin on ruusu ja mun jalassa :D

No kotona olikin sitten lääkkeet vaivaan ja rouva kaivoi kaapista antibiootteja, tosin kävin kyllä äsken pari tuntia istumassa päivystyksessä ja toteamassa saman asian kuin rouva. Ottivat labrat ja hoono soomi lääkäri kyseli outoja ja antoi reseptin, no täytyy käydä sitten maanantaina hakemassa lisää lääkettä.

Huomenna olisi tarkoitus lähteä tuonne Repovedelle jossa on upea luonnonsuojelualue, patikointia, riippusiltoja, uimarantoja ym. mukavaa. Tosin mukavaa jos ei jalka lähde paranemaan kun pitäisi kuulemma antaa sille lepoa, tosin olen murtuneella varpaalla vetänyt 16h. patikka retkellä n.25km. rotkossakakin.

Selailin tuossa taas koneen vanhoja kuvia ja törmäsin yhteen mv kuvaan joka oli mielestäni varsin onnistunut otos, mukava kun koneelta löytyy unohtuneita siedettäviä kuvia joita ei edes itse muista ottaneensa :D



Tässä olisi tälläinen hukkunut hämyhäkki otos.



2 kommenttia:

  1. Kerrassaan hieno kuva,ja paranemisia jalalles.

    VastaaPoista
  2. Kiitos.
    Jalka hieman punainen ja arka vielä joten "huilia" ainaskin tämä päivä, harmittaa kun oli tänään tarkoitus lähteä Repoveden kansallispuistoon. Mutta jospa huomenna menisi sitten sinne.

    VastaaPoista