tiistai 2. heinäkuuta 2013

Koira ja vatsavaivoja

Ruusu jalassa edelleen ja anbiootttikuuria vedän, ärsyttää vain kun parin vuoden takaisen lääkekuurin jäljeltä vatsa ei kestä antibiootteja. Nyt kun ottaa antibiootteja niin saa ravata vessassa koko ajan, asiaa ei auta että unohdin tällä kertaa käydä ostamassa sellaisia vatsalääkkeitä jotka hieman laimentaa vessassakäyntien kertoja.

Pitkästä aikaa tuli käytyä katsastamassa auringonlaskua Porvoonjoen varrella, sää oli hieno muttei täydellinen kun taivas oli pikkaisen liian tumma.

Rouva on jo vuosi kausia puhunut että haluaisi koiran meille koska hän on kasvanut koiran kanssa,, itse en ole asiasta ollut kovin innostunut koska olen enemmän kissa ihminen. Pari kissaahan meillä on nyt pari vuotta ollutkin ja rouvakin on niihin täysin ihastunut, hän ei kuulemma ollut tiennyt kuinka ihania ja seurallisia kissat voivat olla.

Mutta nyt sitten palattiin siihen koiraan, vaimon veljen ystävällä on eräs Tanskandoggi joka rikkoo kuulemma sen avioliiton. Hänen vaimonsa ei sitä koiraa voi sietää ja nyt ukollekkin tuli pitkä komennus Jenkkeihin, eli koira menee piikille taikka meille. Eli joopa joo, olen kyllä asiaa mielessäni sulatellut ja pohtinut. Onhan tuollaisesta hevosen puolikkaasta seuraa kuvausreissuilla metsässä, meillä on vajaat 1800m2 tontti missä koira saa temmeltää, kaikki muut perheen jäsenet on ollut tuohon Paavoon ihan myytyjä alusta saakka.

Mutta sitten ne miinukset, koiraa ei voi samalla tavalla jättää päiväksi kotia kuin kissoja. Mutta tänään kuuden aikaan se koira kuulemma tulee, eli joopa joo :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti