lauantai 13. heinäkuuta 2013

Parit potretit

Päivän postausmusiikkina soi taas Spotify ja vanhat hitit, äsken soi Londonbeat ja I have been Thinking about you. Nyt soi erittäin kaunis melodiabiisi Lily Was Here,


Meidän uusi Tanskandoggi Paavo on jo kotiutunut mukavasti, nukkuu hyvin ja tottelee edelleen. Ruokavalion muutos kaupan ruuasta ruuasta eläinkaupan parempaan on ja muut herkut on välillä laittanut vaan vatsan koetukselle, muutaman kerran on pakki sillä ollut löysällä mutta muuten ok. Kissat tosin edelleen hieman karttaa, toivotaan että tottuu.

Aamulla alkoi taas kuuden vapaat ja tänään ollut hieman väsy kun jäi aamu-unet vähiin, puoli kasilta sänkyyn ja klo.12 ylös kun rouva lähti töihin. Tosin ei sitä muuteskaan enempää tule nukuttua tuon vikan 12h. yövuoron jälkeen että saa unta sitten yöllä, välillä miettii vielä kolmen aikaan yöllä että pitäisi varmaan mennä nukkumaan :D


Parit potretit on tullu tässä otettua ja nekin totta kai taas muksuista ja vaihtelun lisäämiseksi tuo koirakin tekee ihan hyvää, mutta eipä kummempia kuin että öitä.


Tämä on vain hieman suoristettu mutta muuten rajausta ei ole, tässä pääsee taas mainio 85/1,8 lasi oikeuksiinsa. Päätin kokeilla tähän tyyliä että terävyys tappiin jossain kohtii, Photarissa ja Nik Color Efex Prolla sitten tehnyt Lightroomin jälkeisen työn.



Erilaisia Layereitä laittanut päällekkäin mitä tuolla Colourilla tulee, sitten laitoin Nik Silver Efex Pro ohjelmalla mv layerin päälimmäiseksi. Laitoin sen tosin aikas läpikuultavaksi että ei olisi ihan niin kova kuva, lopuksi kumitin sen mv layerin silmät pois niin että aikaisemman layerin kirkkaat silmät korostuu.









Tästä setin kuvista olen vääntänyt parit eri vaihtoehdot tämän värillisen ja laajemman rajauksen lisäksi, on mv kuvaa, hailakkaa 70-lukua sekä monessa on ehkäpä parempi 1*1 neliö rajaus. Laitoin nyt tämän kun kerran tuolla Google+:n puolella tämä oli, tuli mielestäni kaunista kesäistä jälkeä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti