lauantai 29. kesäkuuta 2013

Arkea ja aherrusta kotona.

Klo.23:36, lapset nukkuu,iltapalaa suuhun. Spotifyn kautta korvissa pauhaa retro suomi dance Sound of  R.E.L.S hitti Love is the Powa.


Sohvalla vaimo katselee telkkarista uutta James Bondia, rauha.

Kotiuduttiin Kuopion suunnalta Varpaisjärveltä päivää aikaisemmin eli maanantaina, olihan siinäkin ajeleminen kun Porvoosta pamauttaa tuonne ja takaisin. Sen verran oli syrjässä tuo Varpaisjärvi että ei paljon kuvattavaa ollut. Seura oli kyllä sitäkin parempaa kun pitkästä aikaa näki vanhat tutut naapurit, tutustuttiin heihin aikoinaan kun asuttiin Järvenpäässä naapureina. Sitten he muuttivat Porvoon lähelle ja me Porvooseen, pari vuotta siitä he muuttivatkin tuonne Kuopioon.

Mukavampaa seuraa saa etsiä kuin he, vaikka nähdään nykyisin ehkä pari kertaa vuodessa niin aina juttu jatkuu.

Me oltiin tosiaan vain lauantaista maanantaihin ja vanhin tyttö jäin perjantaihin, juuri tunti sitten hain sen Lahden juna-asemalta kun se tuli yhden toisen tytön kanssa joka oli kanssa siellä lomalla.

Mukava oli palata kotia ja kotiaskareisiin, istutettu nurmikko rehottaa ja parit talon ympäristö käytävätkin olen jo tilatulla soralla päällystänyt. Säätkin on suosinut ettei ole edes vettä satanut, eikä se paljon puhuttu ukkosmyrskykään tänne saapunut. 

Kilpilahdessa olevan Nesteen tehtaan voimalaitoksen ansiosta ei yleensä ukkosta täällä Porvoossa ole, ei kuulemma pääse sen ohi kun on sellainen sähkökenttä tai jotain muuta suojana. Tosin sitten kun pääsee niin paukkuu ja kunnolla, itse kun olen siellä päin yhdessä tehtaassa töissä niin ukkonen on aikas moi
nen pelote :D

Pari kertaa on mun aikana tullut tehdas alas kun ukkonen on pamahtanut, johtuen siis minimaalisesta sähkökatkoksesta joka aiheuttaa sen että automaatio ajaa tehtaan alas ja mitään et voi. Killit tulee reaktioon ja siinäsitä ollaan, mukavaaa.

Mutta nyt otan kupin kahvia ja menen tupakalle, hyi hyi ja sen jälkeen rupean katsomaan  Quentin Tarantinon Django Uncained leffaa.


Matkalla oli pakko heittää U-käännös kun  huomasin tukkimiehet hommissaan, kauan ei viitsinyt jäädä ihastelemaan kun oli vielä matkaa n.350km.



Paikalliselta uimarannalta, mietin värillistä mutta väännin tälläisen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti