lauantai 15. kesäkuuta 2013

antaa "hyvän" kiertää :)

On se mukavaa kun on ystäviä, sellaisia lapsiperheellisiä ystäviä jotka tulevat sitten kylään kun on juuri "parannuttu" oksennus/ripuli taudista...PERKELE.

Ystävä perhe tosiaan pyörähti kylässä ja olivat olleet oksentamatta yhden päivän, tulivat kylään ja eivät edes viitsineet mainita asiasta.Olivat sitten leiponeet täällä meillä, tehneet ruokaa ja syöneet, itse olin onneksi töissä joten en saanut suoraa kontaktia ja pahintia tartuntaa.

Mutta joo eli ei se 12-24h viimeisestä oksentamisesta taikka pöntöllä käymisestä aina riitä, kai sitä jotkut kuvittelee että laitetaan asiat kiertoon. No kuiteskin, ei mennyt kuin alta päivä niin juniori ja keskinmäinen tupesivät ripuloimaan, oksentamaan ja kuumekksin nousi sinne 39 paikkeille, sitä jatkui sitten pari päivää kunnes oli rouvan vuoro. Rouvalla samat vaivat pari päivää, itse otin yövuorot saikkua kun en ollut oikein varma olostani ja en viitsinyt ehdoin tahdoin siirtää tautia työpaikalle. No rouva kun tervehtyi niin sitten tuli vanhimman likan vuoro ja sama juttu, nyt on itsellä ollut pari päivää hieman sellainen puolikuntoinen fiilis kun on kuusi päivää mennyt ekasta tartunnasta. Voi helvetti sanon  vaan, vaikka sen voi mistä tahansa saada niin tarvitseeko sitä nyt huvikseen tartuttaa jos ei jaksa enää kotona olla kun on sairastanut niin monta päivää, ei voi olla totta.

Tässä oltiin tosiaan sovittu jo tänään lauantaiksi hoitopaikka lapsille kun meillä on meidän luona pihabileet kahden naapurin kanssa,no onneksi itsellä on tosiaan jo ihan hyvä olo paitsi pakki on ollut jotenkin pinkeenä pari päivää. Niin ja muksut ja muutkin ollut jo 3-4 päivää kunnossa, eli ettei tartuteta eteenpäin. Vietetään  siis minun ja naapurin synttäreitä meillä, kolmas naapuri jolla oli synttärit kanssa seuraavana päivänä mun jälkeen ei pääse osallistumaan kun on reissussa. Mutta tehdään hieman Chili con carnea, grillataan lihaa, tacoja, olutta, ym. asiaan kuuluvaa, sitten lähdetään baariin pyörähtämään.

Vettä on tosiaan sadellut hieman viime päivinä joten antaa katsoa mitä tulee, nyt aurinkokin paistaa ulkona :D

Tuo sade on oikeastaan olut ihan hyvä juttu ettei ole tarvinnut nurmikkoa kastella, vihdoinkin sain  pihan loput nurmikot kitkettyä, kynnettyä ja istutettua.

Mutta katsotaan mitä ilta tuo tullessaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti