maanantai 16. heinäkuuta 2012

Hetki

Häissä tuli taas se yksi otos mikä on jäänyt mieleen, hetki tuli, meni ja kesti noin sekunnin. Kuva ei teknisesti ole mikään taivaanlahja, morsiamelta puuttuu osa kädestä ja kuva on keskisommiteltu. Olen myös vasemmalta rajannut selin olevan kkason pois ja oikealta uunin piipun, kuten kuvan muodosta huomaa. Mutta oikeastaan ne eivät edes minua haittaa, rajasin nyt tähän esillä olevaan versioon vain tämän hetken.

Jotenkin tämä hetki tuntuu vain niin......taianomaiselta jossa aika on pysähtynyt, tekisi mieli soittaa sulhaselle ja kysyä että mitä mielessä??? Kenties hääyö :D

Se on mielestäni hienoa kun välillä osuu tälläinen hetki minkä saa omasta mielestään taltioitua, en tiedä antaako tämä muille katsojille mitään??? Mutta kun ekan kerran näin tämän niin, tuli pysähdys. Outoa, vaikkei kuva koske minua mitenkään niin se tuntuu hienolta. Tämä on sitä valokuvaamisen hienoutta, se kun painaa nappia ja kuuluu se suljin ääni.

Joskun sen tuntee jo silloin, aivan kuin olisi osallisena jossain elämää suuremmassa asiassa. Toisinaan se sitten tosiaan iskee kun lataa kuvia koneelle, selaa mitä on tullut otettua ja.........huomaa sen.

Joskun sitten joku kuva voi olla koneella pidemmänkin aikaa, sitä saattaa katsella kuvaa montakin kertaa ja ohittaa sen vain. Sitten, jossain vaiheessa siihen törmää taas ja pysähtyy.

Mitä tähän päivään tulee niin tuntuu että olisi tehnyt jotain raskastakin hommaa, tuli käytyä vaimon ja kahden nuorimmaisen kanssa Vantaan Flamingossa kylpylässä. Vetää kyllä mehut meikäläisestä, yleensä kun mulle iskee se nakki että kierrän kaiken maailman liukumäet lasten kanssa. Tosin tykkään siitä niin se ei haittaa, mutta kyllä se työstä käy.

Hyvät ystävät olivat viikonloppuna käymässä Siilinjärveltä, tuli grillattua kunnolla ja otettua pari olutta konjakin kera. Ei tosin sen enempää kun lapsiakin oli paikalla, illalla sitten tuli hakattua meidän yhteistä lempipeliä Jazzia. Siitä on tullut meidän yhteisten juttutuokioiden harrastus, pelataan Jazzia ja puhutaan puuta heinää. Ottivat meidän vanhimman tyttären kylään sinne viikoksi, perjantaina lähden sitten kahden nuorimmaisen kanssa sinne myös viikonlopuksi. Eipä ole ennen Siilinjärvellä päin käytä, tarkoitus olisi käydä Kuopiossa ja siinä lähiympäristössä. Sunnuntaina takaisin ja sitten maanantaina loppuu eka osa kesälomasta, kyllä olisi voinut vielä mielellään lomaa jatkaa Eli pari päivää olisi aikaa kierrellä, jos joku tietää hyviä paikkoja sieltä päin niin infoa saa antaa. Mutta tälläistä tällä kertaa, juttua ei mistään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti