tiistai 17. heinäkuuta 2012

Hautausmaa

Yksi mukavan rauhallinen kuvauspaikka on hautausmaa, paikka jossa kovinkaan moni ei ymmärrä taikka varmaankaan edes ajattele kuvaavansa. Muutaman kerran on itse tullut käytyä kuvaavassa, siellä kun asiallisesti ja rauhallisesti liikkuu niin ei pitäisi kenelläkään olla valitettavaa. Ainaskaan itselle ei kukaan ole tullut siitä sanomaan, kunhan miettii myös että mitä kuvaa. Itse tykkään kuvata niitä hautakivien koristeita, niistä saa oikeassa valossa upeita otoksia. Nämä ovat vanhempia sadepäivän otoksia, vettä kun yllätys yllätys sataa taas.

Tosin nyt se loppuikin jo, juuri sain peräkärryn täytettyä pihan romuista mutta kaatikselle en enää kerkiä. Kohta rupeaa rakentamisen jäljiltä pihakin olemaan taas siedettävässä kunnossa, muutama peräkärryllinen romua ja sitten olisi vielä mullan levitys ja nurmikon istuttaminen osaan pihaan.

Pitkästä aikaa saanut taas sen tekemisen innon päälle, viime viikolla iski taas se kadoksissa ollut fiilis mikä katosi liian tekemisen myötä. Tuli juuri laitettua alakertaa puuttuvia listoja, alakerran eteisen katon paneloin, vihdoinkin sanoi rouva ja ei siihen mennytkään kuin vuosi :D

Pikku hiljaa, laiskalla hiki töitä tehdessä (tai jotain).







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti