tiistai 10. heinäkuuta 2012

Eka keikka

Tai siis "kuvaajana". Ei ole tässä ehtinyt paljon päivittelemään tätä mutta koitan parantaa tapani, nyt on kesäloma alkanut ja pari viikkoa olis vapaata. Tosin aika menee aika pitkälti pihaa ja kotia laittaessa. Viime lauantaina oli sitten eka keikka mistä sai oikein palkkaakin, eräs henkilö suositteli minua kun muutakaan ei ollut tarjolla :D

Olivat katselleet kuviani ja olivat tykänneet tyylistä, joten syytön minä siihen ole. Hieman kyllä mietitytti että riittääkö rahkeet moiseen, sillä kyseessä olisi häät joten ei paranisi mokata. Mutta, hetken miettimisen jälkeen suostuin ja itse paikan päälläkään ei ihme ja kumma edes jännittänyt.

Hyvissä ajoin menin paikan päälle katselemaan  hyviä kuvauskohteita ja taustoja, reilun tunnin siinä katselin ja rupesin odottelemaan paria paikalle. Kuvat kun oli tarkoitus ottaa hetki ennen vihkimistä, mutta kuten aina niin suunnitelmat voi heittää roskikseen. Viideltä piti alkaa tilaisuus niin morsian tuli paikalle vähän yli neljä, sovittiin että otetaan siitä aluksi kun sulhasta ei kerran näkynyt. Taivaskin meni sitten pilveen ettei tulisi liian helppoa, tosin valoa oli hyvin että sai kuiteskin kuvattua. Sulho saapui paikalle sitten 25min. vaille viisi. Kiirettä hieman tuli mutta tyytyväinen olen loppu tulokseen, mukava oli ottaa kuvia ihmisistä niin että oli vaatetus, meikit ja tukat kunnossa.

Itse vihkipaikkana toimiva paikka oli taas sitten hieman hankalampi, katossa ei lamput ollut päällä ja ainoa oli se hieman pilvisen taivaan tuoma luonnon valo sinne saliin. Seinätkin oli kauniin oranssiset että völillä kun koitti salamalla antaa lisävaloa niin oli jälkikin sen väristä. ISOa joutui nostamaan ja vetämään aikas isolla aukolla, nyt kun on noita satoja kuvia selannut niin ole kyllä niihinkin tyytyväinen. Mutta kyllä se potrettien ottaminen oli mukavaa kun oli kunnon  malli, tosin morsianta jännitti niin maan perkeleesti ettei paljon hymyä irronnut.


Tässä linkki otettuihin potretteihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti