maanantai 15. huhtikuuta 2013

Lisää kierrätystä.

Takki on jotenkin niiiin tyhjä ettei edes tiedä mitä kirjoittaisi, meni taas päivä niin vauhdilla. Lasten kanssa Vantaalla Jumbossa käynti on niin ihanaa, miljoona kassia tavaraa ja muuta ihanaa. Ensin hieman vaatekauppoja, sitten muksuille pyöräilykypärien metsästystä, sen jälkeen ruokaostoksille, siinä välissä sitten taas miljoona kauppaa kun piti ostaa kahdelle nuorimmaiselle potkulaudat :D

Siinä tuli käveltyä taas varmaan koko Jumbo läpi useamman kertaa, no nyt se on taas onnelisesti ohi ja rouva lähti just yövuoroon. Nuorin muksu on koko talven puhunut siitä laudasta, naapureilla on sellaiset niin hänkin haluaa sellaisen. Pakkohan se sitten on ostaa kun niin kauan on sellaista halunnut, keskinmäinen muksukin sitten muutti mielensä ja halusi sellaisen.

Meinasi kokonaan unohtua rouvan itselleen ostama synttärilahja, se osti itselleen jonkin ihmeellisen Kärcherin ikkunanpesu koneen. Jokin akulla toimiva pesulaite, äsken se sitä tohon keittiön ikkunaan kokeili ja hienosti se tuntui pesevän. Ei tullut sotkua eikä vettä, höyryllä kuulemma toimii kun kerran pyyhkäisee. Josko se sitä innostaisi noita ruutuja pesemään, ei ole meikäläisen homma tuo ruutujen hinkkaaminen. Saa muuten touva tulla perässä :D

Oltiin sovittu että jokainen saa jonkin lelun kun mennään sinne, lelut muuttui sitten laudaksi. Saavathan sitten samalla liikuntaa kun potkivat niillä menemään, eli tavallaan ihan yes juttu.

Ostin itsellenikin viime viikolla uuden/käytetyn fillarin poliisien huutokaupasta, hintaa oli maastofillarilla jopa 85€. Pientä pesua ja huoltoa oli tosin vailla, kävin ostamassa uuden kumin, satulan ja käsitupit jo aikaisemmin. Tänään kävin huollattamassa paikallisessa fillariliikkeessä stongan kun se jotenkin oli hieman väljä, ottivat huollossa jopa huimat 5€ puolen tunnin hommasta.

No nyt on fillari ja pääsee taas liikkeelle, tykkään fillarin tuomasta vapaudesta liikkua. Ei tartte miettiä mihin sitä laittaa parkkiin ja pääsee muuteskin pienempiäkin teitä pitkin, mutta joo. Nyt laitan muksut nukkumaa ja hiljennyn itse sohvalle, takki tyhjänä.

Tässä taas vuoden vanha roskin kuva, tuli taas tälläinen utuinen käsittely.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti