sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Karviaismarjoja

5min. mennyt siitä kun rouva lähti yövuoroon ja kissa koittaa hyppiä pöydille, en nyt tarkoittanut Roopea ja Kasperia (kissojamme) vaan kahta nuorimmaista lasta. Meinaavat kun äiti lähtee ovesta niin säännöt unohtuu, itsellä kun on se pidempi pinna mutta lujempi ääni kun hermot menee.

No loppu hyvin ja kaikki hyvin, menivät iltasuihkuun ihmeen sovinnolla. Tuli sovittua pikkusiskoni kanssa valokuvauskeikka hänen lasten koulujuhliin, tai heidän koulu järjestää pihajuhlat mihin tulee vpk, kaikkea leikkiä ym. Pitäisi mennä kuvailemaan ensi kuussa sinne ja he sitten laittavat kuvat jonnekkin esille sekä naamakirjaan, pitäisi varmaan teettää jotain käyntikortteja joita voisi halukkaille jakaa. Kun kävin joku viikko sitten kuvaamassa siskon muksut ja koirat niin sen kaveri pyysi keikalle kanssa, pitäisi kuulemma kuvata sen lapsenlapset ja jotain muutakin. Kattoo nyt kun/jos se yhteyttä ottaa, täytyy jokin hinta vaan miettiä kun ei viitsi kaikkia settejä talkoo hengellä vedellä.

Joten katsotaan nyt että mitä tulee tapahtumaan, kaikki keikathan on vain markkinointia ja hyvä että puskaradio toimii.

Tänään siivosin ulkoista kovalevyä ja katselin mitä se on syönyt, tai tutkin lähinnä sitä romuvarastoa mihin olin tunkenut kaikki sekalaiset RAW kuvat. Kyseinen otos on yksi useamman kuvan sarjaa josta olen jo siis viime vuonna "käyttänyt" ne hyvät kuvat, nämä on vain odottanut sitä hetkeä kun siirrän ne roskikseen. Nytkin meni taas varmaan kuusi gigaa roskikseen kuvia, jotaitan kuvia taas jäin miettimään että roskikseen taikka harkintaan.

Tämä alla oleva meni tuohon jälkinmäiseen luokkaan, tosin en kerinnyt sitä edes siirtää kun jäin sitä tuijottamaan ja miettimään sopivaa käsittelyä. Ei siinä juuri terävyyttä ole mutta jokin koukku siinä on.

Karviaismarjoja.

Canon eos 1Ds
Canon 50/1,8 + 10*macro

f/2,8
50mm
1/5000s
ISO100



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti