sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

klo.02:10

Kello on 02:10 ja viimeinen yövuoro menossa, vielä olisi "tehokasta" työaikaa jäljellä 4h50min. ja sitten pääsee kotia kuudeksi päiväksi. Tosin mietin tässä että mitä tekisin, menisinkö sohvalle pötköttämään muutamaksi tunniksi ja heräisin katsomaan F1 kisaa. Vois olla aikas houkutteleva ajatus kun se Kimikin on siellä suhailemassa, niissäkin on taas jotain iloa.

Toisaalta, tänään on virpomispäivä ja pitäisi varmaan nousta muuteskin hyvissä ajoin ylös jos meinaan mennä muksujen mukaan kiertämään, ans kattoo nyt.

Töissä vihdoinkin suht koht rauhallinen yövuoro, eilen tuli oikeastaan koko 12h painettua töitä ja kun sänkyyn pääsin niin ei paljon tarvinnut unta houkutella. Tuli myöskin nukuttua tuonne 13-14.00 paikkeille, välillä aina aamulla ja päivällä heräilin ja kirosin tuota kaunista valon kajoa joka huoneeseen tunkeutui.

Tuli tuossa tartuttua taas härkää sarvista ja kaivettua vanhoja pöytälaatikkoon unohtuneita Norjan kuvia, tässä niistä muutama. Paikkana siis Norja, Oslo ja oopperatalo.

Kiittää, kuittaa ja öitä toivottaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti