torstai 7. maaliskuuta 2013

Punaista

Tuli taas pikaisesti käytyä kaupungilla kävelyllä, jostain kumman syystä päädyin taas kuvailemaan yhtä Porvoon ruminta mutta samalla ehkä kauneinta ja mielenkiintoisinta rakennusta. Porvoon kirkon vieressä on yksi tökerön upean punainen talo joka näyttää upealta oikeassa valossa, sieltähän minä taas siis itseni kävelyn lopuksi löysin.

Siinä talon aitaan nojailin ja samalla puhelimesta musiikkia kuuntelin, kuvailin yhtä seinää tovin ja sitten siirryin toiselle seinälle. Siinä kun sitten nojailin aitaan ja oli silmä kiinni etsimessä, kuulin musiikin läpi kauheeta jumputusta. Ihmettelin sitä tovin ja otin kuulokkeet pois, talon seinän läpi kuului kauhea jyske. Siitä hämmentyneenä lopetin kuvaamisen ja samalla loppui jyske. 

Tuli mieleen että hakkasiko joku seinää samalla jostain minua katsellen että LOPETA NYT PERKELE SE MINUN TALON KUVAAMINEN, toivottavasti ei.

No luulisi tosin että tuolla vanhassa kaupungissa porukka on tottunut kameran kanssa heiluviin ihmisiin, meitä kuiteskin siellä riittää.

PUNAISTA




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti