keskiviikko 5. joulukuuta 2012

4.12.2012 - Day one

Tänään päätin kokeilla jotain jotain mitä ei ole tullut kokeiltua moneen vuoteen, edellisen kerran kokeilin sitä joskus 2006 ja silloin se kokeilu kesti noin kuukauden. Paljon tästä ollaan vaimonkin kanssa puhuttu ja puhuttu että nyt se tehdään, aina se on jäänyt vain puheiksi.

Itse olen tätä typeryyttä harrastanut jo varmaan 16 vuoden iästä, eli kauan. Mutta nyt kun olen asiaa sivusta seurannut ja vain hyviä asioita kuullut niin perkele, ei se voi niin vaikeeta olla. Tosin tapahan se vain on, tapa mistä varmasti pääsee eroon samalla tavalla kuin vaikka......kynsien pureskelusta.

Tosin silä erotuksella että kynsien pureskelu on mielestäni ärsyttävää, ällöä ja kaikkea sitä väliltä. Vaimoni sitä harrastaa ja itsenäni se vaan jostain syystä ärsyttää, jos perkele pitää kynsiä lyhentää niin eikö sen takia olla keksitty kynsisakset.

Mutta jos siis kaikki menee putkeen niin voi tämän päivän merkitä kalenteriin, tosin askissa on vielä muutama tupakka jäljellä. Eli jos tuosta paheellisesta tupakan poltosta eroon pääsisi, niin ja nuo pari mitä askissa on niin poltan nautinnon kera pois. Normaalisti menee melkein aski päivässä kun taas tänään on mennyt vain pari, mutta tunnustettakoon että mihin olen sitä vaihtamassa on se paljon mainostettu sähkötupakka. Itse olen vaan niin heikko että en voi suoraan lopettaa, en vaan pysty :(

Mutta siis, koitetaan nyt päivä kerrallaan. Päätin muutenkin että nyt en viitsi kesken työvuorojen sitä edes yrittää aloittaa, koitan mielummin tässä kuuden päivän vapaan aikana.

Englannista rouvan kanssa kummatkin sellaiset setit tilattiin ja posteineen oli yhteensä joku 55€, eli kokeillaan.  Tosin kunhan ei käy niin kuin monelle lopettaneelle että painoo nousee taivaisiin, muuten joudun harrastamaan sumopainia ja ostamaan XXXXL vaatteet :D

Mutta jos kaikki menee hyvin niin olkoon tämä sitten joululahja itselleni ja lapsilleni.


 4.12.2012

1 kommentti: