lauantai 30. kesäkuuta 2012

Yksiö

Aina tästä paikasta ohi ajaessa olen miettinyt ja katsellut että täytyy tulla kamaeran kanssa paikalle, no ei siihen sitten mennytkää kuin noin neljä kuukautta ja monen monta ohi ajoa. No niin, nyt siis vihdoin sain aikaiseksi sen että otin kameran mukaan ja hyppäsin autoon. Auto läheiselle sivutielle parkkiin ja kävellen loppu matka, paikka kun on aivan kiinni tiessä ja sen erottaa siitä vain ojan penkka. Harmittavasti tuo kasvusto on vain kasvanut päivä päivältä ja nyt se on jo siinä rajoissa että erottaako koko tönöä enää, tosin tuohon aukeaan kun on auringon valo osunut niin on aina näyttänyt upealta.

Nyt kun kello tosin oli melkein yhdeksän niin valo oli otollinen, ei vielä laskenut mutta ei vielä niin korkeallakaan. Tosin, auringon laskusuuntaan nähden valo tuli todella kirkkaana ja arvatenkin melkein vastavaloon jouduin kuvaamaan :(

Muutaman kerran sain penkkaa kävellä edes takaisin että oikea kulma, valo ja varjo kohtasivat. Ellei mennyt liian kirkkaaksi niin meni pimeäksi, tuo valo yhdistettynä upeisiin varjoisiin kohtiin teki hommasta hieman kinkkisen. Mutta sain mielestäni homman hyvin hoidettua, eikä siihen tosin kauan mennytkään.

Vielä on mielessä monta paikkaa minkä ohi ajaessa miettinyt, että perkules kun ei ole kameraa mukana. Tosin taas kun usuin ajaa ohi niin näkee paikan eri valoissa ja varjoissa, sitä kerkii aina hetken katsella eri kuvakulmista ja valmiiksi on jo mielessä että tohon kellon aikaan ja tosta kuvakulmasta. Tosin sitten kun pääsee paikan päälle ja näkee paikan eri perspektiivistä kuin ohi ajaessa auton ikkunasta, homma pissii.

Pitäisi pitää varmaan jotain mustaa kirjasta mihin raapustaisi noita paikkoja ja aikoja, paikka XXXX on upea kello 20:20 :D

No mutta tässä tämän kertainen. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti