sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Harjoituksia

Sorry että tulee taas tätä oman itsensä esiin tuomista :D  mutta kun ei nyt muutakaan ollut tarjolla ja teki mieli rauhassa kokeilla tälläistä. Nyt kun kerran voi käyttää pidempää putkea langatomien lähettimien takia. 

Ulkona tuulee jumalattomasti ja vettä tulee,  just äsken oli  pakko juosta vesisateeseen ja laskea pihan aurinkokatos vähän alemmaksi ettei lähe tuulen matkaan ja hajoa. No kyllähän tämä sade on antanut itseään odottaa ja eihän tämä huonokaan ole, onneksi ei tarvitse töissä olla taas kuuteen päivään. Tosin kunhan nyt ei koko vapaata sada, pääsisi nauttimaan luonnostakin.

Mutta joo, niitä fotoja siis.



Tässä ekassa kuva otettu pitkän keittiön päydän ääressä 2,7m etäisyydeltä, taustaksi viritin sen DIY taustan. Kameran vieressä oikealla on softboxi ja minun oikealla puolella ylhäällä on sitten tumma sontsa minkä kautta heijastanut salaman.


50-200mm putki

65mm
f/8
1/80
ISO100

Me, Cat and the Canon



Tässä sama setuppi kuin edellisessä, tosin sillä erotuksella että kamera on nostettu jalustoineen keittiön pöydälle.Turvan ja kameran väliin sai sen 1,4m etäisyyttä, täyty pitää jalusta jalat aika lyhksellä että mahtuivat tukevasti pöydälle.

Kiinteä 35mm f/1,8 putki

35mm
f/3,2
1/200
ISO100

Up

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti