maanantai 11. marraskuuta 2013

Vihdoinkin :D

Isänpäivä oli ja meni ja mukavaa oli kuten aina, oma perhe sekä hyvää ruokaa. Rouva se oikein helli isukkia ja teki hyvää lisää sekä perinteistä pottumuussia joka on meidän perheessä sitä herkkua, se uppoaa lapsiin aina ja itsekkin siitä tykkään kovasti. 

Kaukunkin sain taas itse valita koska vaimoni on mitä mainioin leipuri, se on sen suuri intohimo ja sen myös huomaa telkkarikanavista. Synttärikakuksi valitsein kesällä Batman kakun mutta nyt päätin tyytyä perinteisempään mutta yhteen lempi kakakuistani, glögi kakku toimii aina ja on vain niin hyvää. Pohjalla piparia ja sitten kaikkea muuta päällä, on vain hyvää ja raikasta.

Muksutkin olivat koulussa ja eskarissa askarrelleet kaiken näköistä, keskimmäiseltä sain jääkaappi magneetin ja upean kortin, juniorin lahja odottaa edelleen eskarissa koska oli kipeä eikä harmikseen sanut sitä tuotua kotia :(

Rouvalle aamulla sanoin rouvalle että tänään on aika lunastaa isänpäivälahja, muksut kouluissaan ja jokunen tunti luppo aikaa kahdestaa. Niin ja en nyt tarkoita sitä mitä luulet vaan että lähdetään ulos luontoon, pakkelia naamaan, vaatteet päälle ja lähdet mulle malliksi kuvauksiin.

Yllättävän suopeasti se mukaan lähti kun ei tarvinnut edes kantaa autoon, no eka käytiin yhdessä paikassa mutta siellä oli ruuhkaan asti porukkaa joten nokka kohti keskustaa. Rouva siihen että mihinkään kekskelle vanhaa kaupunkia hän ei kuvattavaksi lähde :D

No en ollut viemässäkään vaan Porvoon kirkon takana olevalle Linnamäelle, siellä ei ruuhkaa pitäisi niin paljon olla. No mitä siellä tuli yksi pariskunta ja kolme koiran kusettajaa, hieman rouva tokaisi että vähän nolottaa olla mallina ja kohta kaupungilla liikkuu huhu parista hullusta salamoiden ja kameroiden kera.

No taytyy tunnustaa että itsestä alussa tuntui aivan samalta kun aloitin kuvailemaan, sitä hieman araseli kameran esiin ottamista keskellä kaupunkia kun mietti että mitäköhän nuokin ajattelee. No nyt tuo kamera on luonnollinen kapistus ja ei hävetä sitten pätkääkään, se kulkee mukana aika ja jos rouvalta kysytään niin vähän kuulemma liikaakin.

No mutta joo, eli Linnamäelle mentiin ja muutamat potretit otettiin. Rupeaa vain pikku hiljaa salamoiden radiolähettimet sanomaan sopimusta näköjään irti kun ei laukea joka kerta läheskään, täytyy ostaa näköjään uudet lähettimet ja varmaan salamatkin päivittää.

Mutta tässä.

Kamerana  jälleen Canon eos 550D ja putkena Canon ef 85/1,8 USM
Osassa kuvissa salama+jalka+läpiammuttava sontsa.


 Luonnon valolla tässä kun oli kaunis pehmeä varjoisa seinä.
1/160s.
f/4
ISO200



Salama ammuttuna vasemmalta 1,5m. päästä ja hieman edestä.
1/320s.
f/3,5
ISO200



Salama ammuttu suoraan edestä.
1/200s.
f/4
ISO200



Luonnon valossa kun oli pelit ja vehkeet jo pakattuna.
1/400s.
f/4
ISO200

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti