keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Eka kerta

Niin se aika vierähtää ettei edes huomaa, maa on jo paikka paikoin lumessa ja tietkin jäässä. Tännekkään en ole toviin mitään kirjoitellutkaan, pahoitteluni jälleen siitä. 

Mitään maata mullistavaa ei tosiaan ole tapahtunut vaan perus arkea, kaikki lapset ovat olleet peräkkäin kipeänä kun on ollut anginaa, kuumeilua ja kaikkea siltä väliltä. Kissan perkuleetkin piti jälleen madottaa kun rupesivat peräpäästä tunkemaan valkoisia matoja, vaikkakin juuri kuukausi sitten madotettiin ne. Mutta sitä saa mitä tilaa kun on ulkokissoja, no onneksi ei ole kallista kun sen itse hoitaa.

Pitkästä aikaa innostuin jälleen remontoinnista kun laitoin alakertaan puolipanelit ja pari puuttuvaa oven listaa paikoilleen, tulee itselle aina sellaisissa sykleissä tuo innostus. Tuntuu tosin että ei ole saanut muuta kuin remontaa ja kunnostaa viimeiset viisi vuotta, juuri kun saatiin vanha kämppä aikoinaan kuntoon niin oli muutto nykyiseen. No siihen pätee sama kuin kissojen madotukseen, sitä saa mitä tilaa :D

Mutta on sitä mukaviakin asioita tapahtunut kun ilmoittauduin kuulumani Nesteen kamerakerhon kurssille, aiheena oli muotokuvaus joka sisälti teoriaa ja pääsyn ottamaan kuvia studiossa. Tuo teoria juttu ei juuri itselle kyllä mitään tarjonnut, käytiin läpi ihan kameran perus asetuksia ja katsottiin aivan liikaa pitäjän ottamia kuvia. Tosin muut kurssilaiset olivat aikas pihalla ja eivät tuntuneet löytävän kamerasta edes manuaali asentoa, eli taso oli aikas vaihtelevaa.

Studiossa vietettiin kanssa sitten se kolme tuntia ja itse tykkäsin kovasti kun pääsi kuvaamaan ihka oikeilla studiovaloilla, tosin siinä ei juuri itse päässyt vaikuttamaan muuhun kuin mallina toimineisiin kerholaisiin jotka itsekkin kuvailivat samalla.

Mutta oli ihan mukavaa tuollaisissa puitteissa kuvata, tuli kyllä hinku hommata itsellekkin "oikeat" studiovalot eikä siis pelkästään salamavaloja.

Mutt joo, täytyy lähteä hakemaan muksu koulusta että pääsee itse jossain vaiheessa ottamaan torkut ennen yövuoroa.

 Tässä muutama otos studiokuvista, kuvassa siis äiti ja tytär joista jälkimmäistä jännitti alussa aikas paljon :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti