perjantai 26. lokakuuta 2012

Luistelua, renkaiden vaihtoa ja Bondia

Huh huh. Kylläpäs oli taas mielenkiintoista seurata ihmisiä kun autoineen luistelivat teillä, aamulla kun muksut heitin kouluun niin se vartin aikana tuli vastaan jos jonkinlaista yrittäjää. Mukaan mahtui yksi neiti jonka erotti kaiteesta 20cm, muutama luistelija ja yksi rouva mikä oli muksuineen koulun viereisellä tiellä poikittain. Rouva lähti valoista ja heitti sen jälkeen autonsa poikittain suojatien ja liikennejakajan väliin. Siinä se sitten väänteli ja käänteli tovin että sai autonsa oikein päin.

Ei se perkele niin vaikeeta ole, tai jos on ja on pakko lähteä tien päälle niin opettelisi ajamaan liukkaalla niin että pysyy tiellä. Jos on kesärenkaat ja liukasta niin kai se järkikin sanoo ettei liikkeelle lähtiessä paineta kaasua pohjaan, painetaan sen verran että vetää ja auto  liikkuu.

Itse vaidoin toiseen autoon tänään kanssa talvikumit, täytyy näköjään ostaa siihen pari uutta rengasta. Eli tietää taas taas että rahaa menee, no niillä taas pari talvea ajelee.

Illan päätteeksi kävin kahden naapurimiehen kanssa katsastamassa se uusin James Bond, hieman jäi kyllä pettymyksen maku suuhun. Juonellisesti oli ihan aineksia ja leffana paikka paikoin ihan passeli, mutta...............Osittain puuttui se Bond juttu ja meni ihan hieman normi kaavan ulkopuolelle, sekaan oli heitetty myös Bondin ja pahiksen homoeroottista koskettelua ja puhetta. WTF, ei tuollaista ole ennen Bodissa ollut!!!!

Loppu oli myös lässähdys, aikaa oli muistaakseni liikaakin kässärin hiomiseen kun taisi se alkuperäinen tuotantoyhtiökin mennä nurin. Tosin tuo Daniel Craig on kyllä paikkansa lunastanut Bondina hyvin, hieman erilainen kuin muut mutta toimii ainaskin itselle. Ei paljasteta liikaa juonta, jos joku sen nyt vaikka kävisi katsomassa.
 
Mutta joo, tässä kuva samalta päivältä ja paikalta kuin tuo aikaisempikin muuri otos. Eli paikkahan oli tuo Porvoon kirkko ja tällä kertaa sen torni, tässä aiheena linnunpaska varoitus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti