maanantai 23. joulukuuta 2013

Vuosi loppuu

Kohta rupeaa taas olemaan vuosi lopuillaan kun joulukin on jo ovella,  huomenna koittaa taas jälleen se päivä kun aamusta kuuluu kiljuntaa ja riemua. Kaikki lahjat lapsille ja rouvalle on hommattu mutta pari rouvan lahjaa on vielä paketoimatta, illalla sitten vielä loppu rutistus.

Päivällä laitettiin kinkku uuniin ja nyt se tuossa pöydällä odottaa huomista, no on siitä tosin jo siivu maistettu ja hyvää on :D Kinkki on itselle SE juttu joulussa, lahjoista viis kunhan kinkkua saan, no jos nyt muutaman lahjan saan niin onhan se aina bonusta :)

Naapurit lähti äsken aidan toiselle puolelle kotia kun kutsuttiin ne meille joulusaunaan, kunnon löylyt ja siskolta saadulla vastalla vielä nahka punaiseksi. Kyllä kunnon lämmin sauna ja koivun tuoksu on vaan niin hyvä yhdistelmä, no tosin se lehtien siivoaminen sitten lopuksi on kanssa oma hommansa.

Huomenna sitten on vuorossa sitä perinteistä, aamulla mennään kuulemma riisipuurolle naapuriin ja siitä sitten päivä käyntiin. Ruokailu päivällä kotona ja siitä sitten haustausmaalle, kynttilät rouvan äitille, tädille, mummille ja monelle monelle muulle. Jossain vaiheessa täytyy varmaan ajella Helsinkiin päin siskon luokse ja viemään kynttilä oman äidin haudalle Malmille, tulee harmittavan harvoin käytyä että välillä oikein hävettää. No onneksi Veljen vaimo käy siellä hieman useammin kun ihan vieressä asuu, jouluisin tulee itse kyllä käytyä.

No haudoilta kun tullaan niin pukki yleensä sillävälin tuo lahjat kuusen alle, on se pukki aika nopea kaveri.

Mutta nyt rouva tuolla huutelee että se vuokrasi jonkun leffan Canalin kirjastosta, joten Hyvää joulua ja Onnellista Uutta Vuotta.

Paavolta terkkuja myös, oli muuten homma saada tonttulakki pysymään päässä :D



4 kommenttia:

  1. Hyvää Joulua ja kuvauksellista uuttavuotta. Terv:Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia samoin ja onnea opiskeluihin.

      Poista
    2. Kiitos mut opiskelut keskeyty kun ei olla varaa maksaa vaikka kaikkeni koitin.

      Poista
    3. No voi harmi, tuo raha on elämässä se pakollinen paha:(

      Poista