sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kukkasia, kukkasia....

Huomaa että kesä on tullut kun katsoo minun viime aikaisia otoksi, aikas kukkapainotteinen sarja. Mukava taas sohia obiskalla ylös, alas ja välillä persus pystyssä nurmikon pinnassa. Pihalla onneksi kasvaa kukkaa jos jonkin laista joten läheltä löytyy kuvattavaa, eli ei ole kuin omasta mielikuvituksesta kiinni mitä kortille tarttuu.

Huomaa siitäkin että kesä saapuu kun vanhin tyttö tuli toissa päivänä kotia polvet ja kädet veressä, oli sitten fillarilla vetänyt mutksassa lipat. Eli mutka, polkupyörä, viime talven hiekoitushiekat, ei hyvä. No onneks ei nyt pahemmim käynyt kuin muutama verinen naarmu, vaikkei päätä lyönytkään niin tulipas taas opetus miksi se kypärä päässä pitää olla. Tosin ei sen kanssa meillä mitää kinaa ole koskaan ollutkaan, aina ollut se käytäntö että pyörä on yhtä kuin kypärä.

Mutta joo, piti siis niitä kuvia näyttää jos jotain sattuu kiinnostamaan. En kyllä tiedä mistä noi kaikki osumat tänne sivulle tulee, tai no kyllähän sen tosta näkee mutta meinaan että lukeeko joku näitä juttuja oikeasti. Jos mä olisin sä niin en lukis, olikos se jo wannabe räppäri joka lauloi jotain sinne päin. No ei kai kuiteskaan, jos mä olisin sä enkä jokin botti niin antaisin kuulua itsestäni että tän paikan pitäjä tietäin kuka täällä käy kurkkimassa.

Mutta, nautitaan kesästä ja hyvää kesän alkua kaikille. Tuli näin lopuksi mieleen törkyinen kesäinen vitsi, mitä yhteistä on Mercury perämoottorilla ja Tampaxilla????

Vedä narusta ja nauri kesästä, anteeksi :(   Sinne meni nekin lukijat. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti