maanantai 12. elokuuta 2013

For Sale

Viimeisestä kirjoituksesta onkin taas tovi vierähtänyt, joten täytynee varmaan ilmoittaa olemassaolostaa. 

Eli yksi osa lomastakin tuli jo lusittua ja toinen vielä odottaa tämän kuun vaihteessa, lomalla tuli vain vain käytyä perheen kanssa Tallinnassa kylpemässä ja vierailtua Tallinna Zoo:ssa. Mukavaa oli vaikka kylpylä oli laadukas mutta enemmän aikuisten kylpylä, tosin oli siellä ihan mukavasti altaita mutta ei mitään liukumäriä.

Samalla tuli taas käytyä siellä Rocca El Mare kauppakeskuksessa hakemassa muksuille reput kouluun ynnä muuta tavaraa, sehän on sellainen naisten paikka että joo. Tien toisella puolellahan on tuo jo mainittu Tallinna Zoo, mukavasti oli taas elukoita ja sääkin oli mitä upein.

Kävi perkules vain köpelösti kun taisin unohtaa kameran laturin sinne hotelliin, olen sitä nyt kissojen ja koirien kanssa metsästänyt mutta ei niin ei. Onneksi on kamerassa tuo akkukahva niin kestää sentään hieman enemmän kuin yksi, tänään se sitten hyytyi kun lähdin upeaa valoa ja taivasta metsästämään. Onnekseni sain toisen  halutuista kohteista juuri kuvattua kun kamera ilmoitti että "vaihda akku", piti mennä vielä sitä perkuleen kirkkoa kuvaamaan tässä vauhdikkaassa tuulessa pitkällä valoituksella mutta ei niin ei.

No onneksi olen enemmän kuin tyytyväinen tulokseen mitä sain kuvattua, no täytyy torstaina tilata uusi laturi kun rikastuu ja lakkaa köytymästä. No eihän se kyllä onneksi kovin paljoa maksa mutta odotellaan rauhassa, on ollut oikeastaan rentouttavaa kun olen akkua säästellyt ja kuvannut vain harvakseltaan. Pieni irto-otto kamerasta on tehnyt oikeastaan hyvää, mutta tosiaan kun tuo sää oli noin kaunis iltasella niin oli pakko lähteä.

Tänään jatkui koulukin kahdella vanhimmalla likalla ja juniorilla alkoi esikoulu, tosin se eskari on huitsin helkutissa kun vakkari paikka on homeessa. No onneksi kunta maksaa taxin, tämä viikko tosin kuskataan itse kun ollaan vapaalla.

Olenkos muuten muistanut sanoa että meidän perheeseen tuli koira, sorry jos olen maininnut mutta kuvaa en ole näyttänyt. 



 ......................................................................................................................................




Eli tässä on Tanskandoggy Paavo, ikää on kaksi vuotta ja painoa reilut 70kg. Paavohan on todella kiltti ja tulee jo kissojenkin kanssa toimeen, siitä tulikin mieleeni että olenhan mä siitä maininnutkin perkules. Varsinainen lahopää, no sitä kun käyttää samaa päätä kesät talvet ja vielä tämä varhaisdementia :D




...............................................................................................................


Mutta joo, mihis mä jäinkään?? En kai mihinkään kovin tärkeeseen, no ei sitten muuta kuin että yötä ja alla on se tämän iltainen otos.