perjantai 17. toukokuuta 2013

Kurre

Pahoitteluni taas piiiitkästä katkoksesta, ollut niin paljon hommia että ei ole tullut kuvaamisesta mitään.

Toissapäivänä siivosin ja pesin rouvan kasvihuoneen joka oli päässyt repsahtamaan talven jäljiltä, olivat hajun perusteella kissat käyttäneet sitä vessana. Nyt se on hoidettu ja odottaa vain että rouva laittaa sinne taas kurkut, salaatit, ym. kasvamaan. Toissa vuonna oli kurkut kyllä sen kokeisia että ei meni EU direktiivin seulasta läpi, siis aivan jumalattoman kokeisia.

Eilen aloitin pohjien teon pihalaatoitukselle, tänään sitten laatoitin 4*4m alueen ja laiton ympärille soraa ja kaikkea muuta hommaa. Huomenna jos selkä antaa periksi niin teen sitten viimeistelyt, jonkinlainen seinämä tekisi mieli tehdä grillille. Nyt tuli vain sellainen uloke, eli jotain pientä tuulensuojaa. Samaisen laatoituksen nurkkaan tulee muurausharkoista sellainen pieni kasvimaa, rouva oli Pinterestistä löytänyt sellaisen kyhäelmän ja näyttihän se ihan fiksulta.

Tänään tuli myös pihaan n.3000kg soraa joka täytyy levittää talon ympärille, mielessäni jo kuvittelin että montako kottikärryllistä tuo määrä on :D  Voin vain todeta että ihan helvetisti, no sen kyllä jätän toiselle päivälle.

Tänään oli hauska juttu kun tontin nurkalta kuului ihme vinkunaa, kuvittelin että se on jokin lintu. Hetken päästä muksut tulee selittämään että siellä on pieni orava, no sellainenhan se oli ja ikää oli varmaan jokin kuukausi kun kokoa ei ollut kuin n.10-15cm.

Hetken päästä se tuli ulos puun alta ja tuli tepastelemaan laatoitukselle siihen ihan viereen, muksuthan siitä innostuivat ja kuvittelivat jo saavansa siitä lemmikin. Tovin annoin niiden sitä siinä ihmetellä, se kun seurasi muksuja ja kiipesi omaa jalkaani pitkin :D En ole kyllä ennen noin pientä nähnyt, oli kyllä niin söpö :D

No tovin päästä otin sen paksuilla työrukkasilla käsiin ja ajattelin että vien sen takaisin, hetken sitä käsissä pidin niin sehän perkules nukahti siihen. Hieman se havahtui kun sen puunjuurelle laskin, piti vain vahtia että kissat ei syö sitä.






lauantai 4. toukokuuta 2013

Pyörälenkillä

Tänään lapsien toive täyttyi kun hommattiin pihalle 4m. trampoliini, kauan ovat sitä vinkuneet ja sen kyllä huomasi. Saa nähdä milloin on ekalla muksulla käsi taikka jalka poikki, rouva niitä kauhukertomuksia aina kertoo kun muksuja tulee polille.

Itse kävin tänään pyörälenkillä kamerarepun kanssa, muutama ok. otos tarttui kortille 13km. lenkillä. Saamarinmoinen tuuli oli vain, tuntui että sai polkea alamäessäkin. Se on mukava pyöräillä kun pääsee ihan muihin paikkoihin eikä ole aina parkkipaikan vanki, tosin täytyy muistaa se että täytyy jaksaa polkea kotiakkin :D 



Häkkilintu