lauantai 31. maaliskuuta 2012

Vantaankoskella

Tuli pitkästä aikaa käytyä Vantaankoskella putouksen luona, on se vaan hieno paikka mutta kostea. Saa tosiaan olla kameran kanssa varuillaan kun yllättää aika ajoin kunnon sadepilvi, siinä on äkkiä linssi kosteana. Joitain kuvia tuli otettua ja tässä kaksi niistä, kummatkin tosin eri tyylillä vedetty mutta haittaaks se :D  Siellä kannattaa jokaisen käydä jos siellä päin liikkuu, autonkin saa parkkiin 3min. kävelymatkan päähän joten se ei ole ongelma. 

Lapsena tuli usein käytyä  putouksen kupeessa kalassa, nyt sinne on tullut niin paljon uusia rakennuksia ja paikka on muuteskin muuttunut paljon ettei samaksi meinaa tunnistaa. Jos tekniikka kiinnostaa niin löytyyhän sieltä tekniikan museokin, siellä en itse ole tosin käynyt varmaan 15 vuoteen. Siellä pääsin itse ekan kerran kokeilemaan Tetris peliä, Vantaankoskesta itsellä ihanat muistot ja tullut tosiaan sen varrella nappulana paljon pyörittyä. Pikkukoskella käytiin kajakeilla vetelemässä ja uimassa myös usein, lapsuuteni ja nuoruuteni vietin Malmilla josta ei kovin kauaa fillarilla sinne polkenut. Oi kun tulee ihanat muistot mieleen paikasta, mutta joo ja takaisin aiheeseen :)

En siis kuiteskaan julkaise niitä sarjana yhdestä paikasta niin tyyli saa mielestäni vaihdella, eri asia jos näyttää esim. 10 kuvan sarjan niin silloin mielestäni pitää vetää yhdellä tyylillä. Olkoon se sitten värillinen, mv, tai mikä sitten onkaan, joten tässä muutama otos.






perjantai 23. maaliskuuta 2012

Pink Loop

Vaimo tuossa jokin aika sitten väsäsi muksun synttäreille cupcake leivoksia, tykästyin leivoksista ja päätin ottaa foton siitä talteen. Vaimo kun muuteskin ahkeraan leipoo niin tulee niitä välillä aina kuvailtua, josko se vaikka laittais pystyyn jonkun leivonta yrityksen. Siitä se aina muuteskin puhuu ja haaveilee että pääsis käsillä tekemään aina noita kakkuja,leivoksia ja piirakoita, tosin käyttää se nytkin työssään käsiään kun on sairaanhoitaja. Mutta cupcake leivosta lähdin kuvaamaan ja persiilleenhän se meni, innostuin ja taisin keskittyä liikaa sen päälliseen mikä oli mielestäni upea. Tuosta päällisestä ja sen silmukasta tuli niin mieleen yksi suosikki leffani, The Nightmare before christmas leffassa on hieman saman tyylinen silmukka. Tim Burton kuuluu muuteskin niihin omiin suosikkeihin mitä tuolla Jenkkilässä on, sillä on niin erilainen ja musta tyyli että uppoaa muhun.

Mutta tässä tuo vaimon tekema Cupcake